Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Χάνεται» ο Ιμπαγάσα

Άδοξο φαίνεται πως θα είναι τελικά το "φινάλε" της υπόθεσης του Αριέλ Ιμπαγάσα! Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος τον τελευταίο ...

Άδοξο φαίνεται πως θα είναι τελικά το "φινάλε" της υπόθεσης του Αριέλ Ιμπαγάσα!

Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος τον τελευταίο καιρό συμμετείχε στις προπονήσεις του Ιστορικού και μάλιστα αγωνίστηκε και στο φιλικό με τον Λεβαδειακό, δύσκολα θα φορέσει τελικά την κυανέρυθρη φανέλα.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου είχαν συνάντηση την Πέμπτη (14/08) με την πλευρά τους ποδοσφαιριστή, με τον μάνατζερ του πολύπειρου άσου να ενημερώνει τους κυανέρυθρους για την ιδιαίτερα υψηλή πρόταση της Βέροιας προς τον πελάτη του.

Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες του Ιστορικού ξεκαθάρισαν πως δεν μπορούν να ανεβάσουν περισσότερο την δική τους προσφορά , λόγω των οικονομικών δυνατοτήτων της ομάδας και έτσι, όπως όλα δείχνουν, ο παίκτης θα καταλήξει στην πόλη της Ημαθίας.

Ακόμη, βέβαια, δεν υπάρχει κάτι οριστικό, ωστόσο εκτιμάται ότι πολύ δύσκολα θα αποφασίσει ο Ιμπαγάσα να πει "όχι" στα... πολλά χρήματα που του προσφέρει η Βέροια για να αγωνιστεί στον Πανιώνιο.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

4 σχόλια

  1. Πολύ κοροϊδία πέφτει !!! Τις μεταγραφές που δικαιούμαστε άνω των 24 ετών ποτέ έχουμε σκοπό να τις κάνουμε ; Μετά τον πρώτο γύρο ! Παιδιά φέτος πέφτουν 4 ομάδες ξυπνηστε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... να πάει στο καλό! Ο Πανιώνιος οφείλει και πρέπει να κινηθεί συνετά! Δεν μπορεί να ξεπεράσει τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητές του! Δεν είναι καιρός για άλλα χρέη! Θαταν ολέθριο σφάλμα να ξαναγίνει! Δεν πρέπει να γίνει για οποιονδήποτε Ιμπαγάσα! Ο Πανιώνιος θα στηριχτεί στις δικές του δυνάμεις και σε ποδοσφαιριστές που γουστάρουν να παίξουν στον Ιστορικό και να εξελιχθούν όπως άλλωστε συνέβη με τόσους και τόσους! Με την καθολική συμπαράσταση των φίλων του μπορεί να σωθεί! Αγωνιστικά και οικονομικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή