Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σειρά παίρνει ο Αυλωνίτης...

Μετά την ολοκλήρωση της απόκτησης του Δημήτρη Κολοβού, στον Πανιώνιο θέλουν να τελειώσουν άμεσα και το θέμα του Τάσου Αυλωνίτη. Ο Κολοβ...

Μετά την ολοκλήρωση της απόκτησης του Δημήτρη Κολοβού, στον Πανιώνιο θέλουν να τελειώσουν άμεσα και το θέμα του Τάσου Αυλωνίτη.

Ο Κολοβός πλέον ανήκει στον Πανιώνιο, καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία απόκτησης του από τον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήθελε πολύ να αγωνιστεί ξανά με τα κυανέρυθρα, το είχε ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τελικά το θέμα έκλεισε θετικά.

Στο μεταξύ, τον δρόμο της... επιστροφής θα πάρει -εκτός απροόπτου- και ο Τάσος Αυλωνίτης. Ο κεντρικός αμυντικός έχει πραγματοποιήσει ήδη προπονήσεις με τον Ιστορικό και τις επόμενες ώρες αναμένεται να τελειώσει θετικά και η δική του περίπτωση.

Χαιρέτησε ο Κούρντι, υπέγραψε ο Καλογεράκης 
Ο Αμίρης Κούρντι αποχαιρέτησε συμπαίκτες και τεχνικό τιμ και πήρε τον... δρόμο για την Σαουδική Αραβία και την Αλ Αχλί. Η μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή θα φέρει το ποσό των 600.000 ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, ο Μανώλης Καλογεράκης, ο οποίος δοκιμαζόταν τις τελευταίες μέρες, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο. Ο 22χρονος τερματοφύλακας έπεισε το τεχνικό τιμ της ομάδας και έτσι ολοκληρώνει την τριάδα των τερματοφυλάκων μαζί με τους Γιαννακόπουλο και Παπαδόπουλο.

Χθες οι Νεοσμυρνιώτες απέκτησαν και τον Μανώλη Καλογεράκη, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και η συγκεκριμένη εξέλιξη αναμένεται να οδηγήσει σε άλλη ομάδα (με τη μορφή δανεισμού) τον νεαρό Πολίτη.

Έτσι, αυτή η εξέλιξη αναμένεται να οδηγήσει τον νεαρό Δημήτρη Πολίτη δανεικό σε άλλη ομάδα, με την Ζάκυνθο να μοιάζει ως ο πιθανότερος προορισμός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια