Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θετικό ξεκίνημα για την Κ20

Με έναν σημαντικό βαθμό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λιγκ η Κ20 του Ιστορικού, που αναδείχθηκε ισ...

Με έναν σημαντικό βαθμό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λιγκ η Κ20 του Ιστορικού, που αναδείχθηκε ισόπαλη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Οι κυανέρυθροι έδειξαν ένα αρκετά καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο και μάλιστα είχαν και κάποιες καλές ευκαιρίες για να φύγουν με το "διπλό" από το Κορωπί.

Στο 17' ο Πρέντι έκανε ένα καλό σουτ, όμως η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα του Κότσαρη.

Πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Ιστορικός είχε την καλύτερη του φάση για να πάρει το "τρίποντο", όμως το σουτ που έκανε και πάλι ο Πρέντι από το ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ.

Έτσι, το 0-0 έμεινε έως το φινάλε, με την ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη να ξεκινάει θετικά το νέο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Ζαφειράκης, Ζούλης, Τζανουλίνος, Μυρθιανός (78' Γεροκωνσταντής), Αγγελόπουλος Β., Αγγελόπουλος Γ. (72' Παπανικολάου), Μπαλατσούρας, Χατζηγιοβάνης (46' Μπαμίχα), Μαλντίν, Χαλκιαδάκης.

Πανιώνιος: Αστράς, Αλεξανδρόπουλος, Χερούλα (78' Γιοματάρης), Γιαλαμίδης, Καλυβάς, Πηνιώτης, Αρώνης (89' Τσαφέρι), Γκούμας (68' Παπανικολάου), Ρόπας, Πρέντι, Φερεντίνος.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια