Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σαλούστρος στα panionianea.gr: «Όσο πιο ψηλά γίνεται»

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και την -ουσιαστική- εξασφάλιση της τρίτης θέσης στην κανονική διάρκειας του πρωτ...

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και την -ουσιαστική- εξασφάλιση της τρίτης θέσης στην κανονική διάρκειας του πρωταθλήματος μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr ο Χρήστος Σαλούστρος.


Παράλληλα, ο νεαρός άσος του Πανιωνίου αναφέρθηκε στο ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο, στους στόχους της ομάδας από εδώ και πέρα και στην προσωπική του απόδοση την φετινή σεζόν..

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χρήστου Σαλούστρου στα panioniaea.gr:

-Χρήστο αν και δυσκολευτήκατε τελικά πήρατε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ…

«Είχαμε προετοιμάστε όλη την εβδομάδα για το δύσκολο αυτό παιχνίδι, που εν πολλοίς θα έκρινε την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Μπήκαμε δυνατά αλλά σε κάποια κακά σημεία μας, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλευόμενος την κατάσταση κατάφερε να γυρίσει το ματς και με κάποια μεγάλα σουτ να το στείλει τελικά στην παράταση. Εν τέλει εμείς ήμασταν πιο ψυχωμένοι και πιο ψύχραιμοι στα τελευταία δευτερόλεπτα και έτσι ήρθε η σημαντική νίκη για εμάς».

-Επόμενος αντίπαλος το Ρέθυμνο στη Κρήτη. Πως περιμένεις αυτό το παιχνίδι;

«Πλέον επικεντρωνόμαστε στη δύσκολη αποστολή που έχουμε απέναντι στο Ρέθυμνο. Και σε αυτό το παιχνίδι θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αλλά εμείς θα πάμε για να πετύχουμε τον στόχο μας».

-Πλέον -ουσιαστικά- η ομάδα «κλείδωσε» την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Στόχος της ομάδας στη συνέχεια;

«Ναι, φαίνεται ότι εξασφαλίσαμε την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια τουλάχιστον. Από εκεί και πέρα σίγουρα θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα τ ης τρίτης θέσης και στα πλέι οφ και μετά να κοιτάξουμε όσο γίνεται πιο ψηλά και να καταφέρουμε ότι περισσότερο μπορούμε».

-Στη νίκη επί του ΠΑΟΚ είχες πολύ καλή απόδοση. Είσαι ευχαριστημένος γενικότερα από την φετινή -έως τώρα- παρουσία στην ομάδα;

«Η νίκη επί του ΠΑΟΚ ήταν μία συνολική προσπάθεια, γιατί πραγματικά θεωρώ ότι όλα τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους για το συγκεκριμένο ματς. Εγώ άρχισα καλά επιθετικά, αλλά αμυντικά δεν ήμουν τόσο συγκεντρωμένος όσο έπρεπε. Θέλω να ανταποδίδω την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι προπονητές μου και οι συμπαίκτες μου και νομίζω ότι στο μεγαλύτερο κομμάτι της χρονιάς τα έχω καταφέρει. Βέβαια θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω ακόμα πιο πολλά στην ομάδα μου και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Πανιώνιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια