Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δανούση στα panionianea.gr: «Ο Πανιώνιος αξίζει στην Α1»

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου κατάφερε να οριστικοποιήσει την παραμονή της στην Α2 μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήμα...

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου κατάφερε να οριστικοποιήσει την παραμονή της στην Α2 μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Οι κυανέρυθρες πέτυχαν τρεις νίκες στα ισάριθμα τελευταία τους παιχνίδια, μάζεψαν τους βαθμούς που χρειαζόντουσαν και έτσι «ανανέωσαν» την παρουσία τους στην κατηγορία και για τη νέα σεζόν.

Τα panionianea.gr μίλησαν με την αρχηγό του Ιστορικού, Τόνια Δανούση, η οποία αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην φετινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, η 24χρονη γκαρντ τόνισε πως «… ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα και εύχομαι με την βοήθεια όλων να βρεθεί σύντομα εκεί που του αξίζει, στην Α1».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στα panionianea.gr η Τόνια Δανούση:

Για την φετινή πορεία και τελικά την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία:

«Σίγουρα η ομάδα φέτος με τo ρόστερ που είχε θα μπορούσε να βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογική θέση, όμως κάποιες ήττες σε σημαντικά ματς που χρειαζόμασταν μας το στέρησαν αυτό. Καταλήξαμε να παλεύουμε για τη παραμονή. Η νίκη με Περιστέρι, Φάληρο και Λέχαιο ήταν μονόδρομος. Δουλέψαμε σκληρά στις προπονήσεις και πήραμε τις νίκες. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και τους προπονητές μα και ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους που ήταν δίπλα στην ομάδα».

Για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ήροδοτο στη Κρήτη:

«Μένει ένα ακόμα ματς που θέλουμε τη νίκη για να ανέβουμε κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα και εύχομαι η χρόνια να κλείσει χωρίς τραυματισμούς. Ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα και εύχομαι με την βοήθεια όλων να βρεθεί σύντομα εκεί που του αξίζει, στην Α1».

Για τις διαφορές που είχε η φετινή σεζόν σε σχέση με τις προηγούμενες που βρισκόταν στην ομάδα:

«Είμαι δώδεκα χρόνια στον Πανιώνιο. Έχω ζήσει τις καλές στιγμές αυτής της ομάδας. Ήμουν τυχερή γιατί ήμουν μέλος της ομάδας που πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδας, που έπαιξε ευρωπαϊκά παιχνίδια και που ήταν πρωταγωνίστρια στην Α1. Οπότε φέτος μου ήταν λίγο περίεργο που η ομαδα βρισκόταν στην Α2. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς είχαμε και αλλαγές προπονητών, κάτι που έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας. Το θέμα είναι ότι η ομάδα στην κατηγορία και έδειξε το καλό της πρόσωπο όταν χρειάστηκε. Εύχομαι και ελπίζω η επόμενη χρόνια να είναι καλύτερη και γιατί όχι να μην έρθει και η άνοδος».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια