Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος έχει σωθεί, άλλα τον καίνε...

Tου Νίκου Γιαννόπουλου... Είναι αδύνατον να κατανοήσει κανείς τον πανικό πολλών ανθρώπων γύρω και μέσα στον Πανιώνιο για το παιχνίδι τη...

Tου Νίκου Γιαννόπουλου...

Είναι αδύνατον να κατανοήσει κανείς τον πανικό πολλών ανθρώπων γύρω και μέσα στον Πανιώνιο για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά. Δεν χρειάζεται κανενός είδους αναστάτωση, κύριοι. Η ομάδα έχει σωθεί και το μόνο που απομένει είναι η τυπική μαθηματική επιβεβαίωση.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές του Ιστορικού θα πρέπει να μπουν στο παιχνίδι με ύφος μπανζέ και αδιάφορο, ίσα-ίσα στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν οφείλουν να αποζημιώσουν το λιγοστό, είναι η αλήθεια, κόσμο που τους στήριξε στη πολύ δύσκολη εφετινή σεζόν.

Αλλά από αυτό μέχρι το συμπέρασμα ότι ο Πανιώνιος παίζει την κατηγορία με τον Πλατανιά υπάρχει μεγάλη απόσταση. Σαφώς και είναι σημαντικές οι απουσίες των Κούρντι, Αραβίδη και Αυλωνίτη αλλά, προς Θεού, ακόμα και με τους υπόλοιπους παίκτες του ο Ιστορικός μπορεί να νικήσει τους Κρητικούς. Αυτό, δα, έλειπε.

Ο Γολγοθάς, ο πραγματικός Γολγοθάς, θα αρχίσει μόλις ο διαιτητής σφυρίξει την Κυριακή τη λήξη του ματς. Τότε θα πρέπει οι ιθύνοντες να βρουν τον τρόπο να εντάξουν την ΠΑΕ σε ευεργετικό άρθρο του πτωχευτικού κώδικα, τότε θα πρέπει να αναζητηθούν σιγά-σιγά χρήματα, τότε θα πρέπει να γίνουν οι πρώτες σκέψεις για το ρόστερ και τον προπονητή της νέας σεζόν.

Το γιατί θέτουμε και θέμα προπονητή, πολύ ευχαρίστως να το αναλύσουμε σε προσεχές σημείωμά μας.

*Ο Νίκος Γιαννόπουλος είναι ρεπόρτερ του Πανιωνίου στο contra.gr.

4 σχόλια

  1. auta pes ta ston patera mou kai tin aderfh mou pou lene oti an den nikisoume tha pesoume katigoria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδέρφια ηρεμήστε....


    Από την άλλη εάν στη Νέα Σμύρνη οι «κυανέρυθροι» με τους Χανιώτες αναδειχθούν ισόπαλοι, θα μείνουν σίγουρα και οι δύο, μιας και ακόμα και να υπάρξει τριπλή ισοβαθμία και πάλι στους 38, αυτή την φορά με τους Βέροια, Πλατανιά και Ξάνθη, τότε μένουν οι Κρητικοί. Πηγή "Gazzetta.gr"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οποίος δεν γνωρίζει την Ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει
    Για όσους δεν θυμούνται ήταν σίγουρο το Χ στην Λάρισα , αφού δεν πήγαμε στο γήπεδο κατόπιν εντολής για να μην προκαλέσουμε τον κόσμο εκεί και πιέσει τους παίκτες της ΑΕΛ για νίκη... 4-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.... Καλύτερα λοιπόν να είμαστε ανήσυχοι και ψιλιασμένοι , παρά άνετοι και υποβιβασμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή