Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε»

Οι Χρήστος Δάρας και Νίκος Μιγόπουλος βράβευσαν τον Απόστολο Γιάννου για την ανάδειξη του ως πολυτιμότερος παίκτης της 32ης αγωνιστικής και ...

Οι Χρήστος Δάρας και Νίκος Μιγόπουλος βράβευσαν τον Απόστολο Γιάννου για την ανάδειξη του ως πολυτιμότερος παίκτης της 32ης αγωνιστικής και στο περιθώριο της βράβευσης προχώρησαν και σε κάποιες δηλώσεις.

Τα δύο μέλη της "Πανιώνιας Κίνησης" αναφέρθηκαν τόσο στην επιτυχία του Γιάννου να πάρει το βραβείο του MVP, όσο και στην προσπάθεια που γίνεται για να βγει ο σύλλογος από τα οικονομικά προβλήματα.

Αναλυτικά:

Χρήστος Δάρας:

Για το τι σημαίνει για τον Πανιώνιο να αναδεικνύεται ποδοσφαιριστής του πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής: "Είναι ο δεύτερος παίκτης της ιστορικής ομάδας του Πανιωνίου που βραβεύεται φέτος σ' αυτό το γύρο. Έχει μεγάλη σημασία γιατί προέρχεται από μια ομάδα, όπως είπα και την προηγούμενη φορά που βραβεύθηκε και ο Αραβίδης, που παίζουν μόνο ελληνόπουλα. Δεν είναι το ίδιο και με τα βραβεία των υπολοίπων ομάδων που έχουν πολλούς ξένους παίκτες. Όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ πιο δύσκολο να βγει ένας παίκτης από άλλες ομάδες που διαθέτουν 11 ξένους, οι οποίοι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν πολύ πιο εύκολα. Οι παίκτες της δικής μας ομάδας, όπως είπε και ο Αποστόλης, είχαν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά με τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και άντεξαν, σώθηκε η ομάδα. Πρώτα χάρη σ' αυτούς και μετά σε κάποια άτομα που στηρίζουν αυτή την κίνηση για να σωθεί η ομάδα μας".

Για το αν είναι αισιόδοξος ενόψει της νέας χρονιάς και αν μπορούν να λυθούν τα προβλήματα: "Γι' αυτό λέγεται και ομάδα διάσωσης. Διαφορετικά θα λεγόταν ομάδα... βυθίσματος. Πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε ν' ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει, όχι μόνο εμείς οι δύο, αλλά και μερικά ακόμα άτομα έτσι ώστε η ομάδα να μπει στο συγκεκριμένο άρθρο και να μπορέσει τη νέα χρονιά να μην είναι με τα προβλήματα που σέρνει εδώ και 3-4 χρονιές και την αναγκάζουν κάθε χρόνο να ζει μ' αυτό το βραχνά".

Νίκος Μιγόπουλος:

Για το τι σημαίνει για τον Πανιώνιο να αναδεικνύεται ποδοσφαιριστής του πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής: "Νομίζω πως είναι μια δικαίωση για τον Απόστολο. Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον σύλλογο έχει δώσει μεγάλη βοήθεια, όπως όλα τα παιδιά και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να βγούμε απ' αυτή τη δύσκολη κατάσταση και το τέλμα. Οι δυσκολίες είναι μεγάλες και αυτή η προσπάθεια που κάνουμε θέλει τη βοήθεια όλων, όχι μόνο των ποδοσφαιριστών. Όλων".

Για το αν είναι αισιόδοξος ενόψει της νέας χρονιάς και αν μπορούν να λυθούν τα προβλήματα: "Αισιόδοξοι πρέπει να είμαστε. Οι δυσκολίες είναι μεγάλες, το επαναλαμβάνω. Πρέπει να βοηθήσουν όλοι και να είναι κοντά όλοι. Ο Πανιώνιος είναι ο ιστορικότερος σύλλογος της Ελλάδας και χρειάζεται τη βοήθεια όλων. Το λέω αυτό πολλές φορές γιατί αυτή τη στιγμή η κίνηση που κάνουμε εμείς, οι οποίοι είμαστε οπαδοί, ούτε παράγοντες, ούτε τίποτα και χρειαζόμαστε όλους τους ανθρώπους του Πανιωνίου που αγαπάνε την ομάδα και θέλουν να σωθεί να είναι κοντά. Από εκεί και πέρα, εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας, αυτό που υποσχεθήκαμε. Η ομάδα αγωνιστικά θα σωθεί και μετά να προχωρήσουμε σ' ένα άρθρο, το 106 που είναι γνωστό πια. Μακάρι να μπει και να υπάρχει βιωσιμότητα σ' αυτό το σύλλογο γιατί το αξίζει και ότι μπορούμε θα κάνουμε και εμείς στη συνέχεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια