Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γιάννου: «Χαρούμενος για το βραβείο»

Το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 32ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Αποστόλης Γιάννου το μεσημέρι της Παρασκευής (4/4). Τον επιθ...

Το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 32ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Αποστόλης Γιάννου το μεσημέρι της Παρασκευής (4/4).

Τον επιθετικό του Πανιωνίου βράβευσε ο γιατρός του συλλόγου και μέλος της «Πανιώνιας Κίνησης», Χρήστος Δάρας, αλλά και ο Νίκος Μιγόπουλος, επίσης μέλος της «Πανιώνιας Κίνησης».

Οι δηλώσεις του Απ. Γιάννου:
Για το τρίτο βραβείο με τρίτη διαφορετική ομάδα ως πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής: "Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό το βραβείο, ειδικά σ' ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι για εμάς όπως ήταν αυτό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη. Θα ήθελα να είχα περισσότερα και ελπίζω να υπάρχει συνέχεια".

Για το αν του δίνουν μεγαλύτερο κίνητρο τέτοια βραβεία: "Σίγουρα, όταν παίρνεις κάποιο βραβείο πάντα θέλεις κι άλλα. Ελπίζω να συνεχίσω τις καλές εμφανίσεις και υπάρχουν κι άλλα βραβεία".

Για το που αφιερώνει το συγκεκριμένο βραβείο: "Εννοείται στους συμπαίκτες μου, όχι μόνο γιατί με έχουν βοηθήσει, αλλά για την τεράστια προσπάθεια που έχουν κάνει φέτος. Δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος πόσο δύσκολη ήταν η φετινή χρονιά. Αφιερώνω επίσης το βραβείο και στους γονείς μου, οι οποίοι βρίσκονται στο εξωτερικό, στην Αυστραλία".

Δεν υπάρχουν σχόλια