Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βέροια όπως λέμε... Μπαρτσελόνα!

Ο Ιστορικός αγωνίζεται την προσεχή Κυριακή (06/04) εκτός έδρας με την Βέροια. Τουλάχιστον αυτό λέει το πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ, γιατί αν κ...

Ο Ιστορικός αγωνίζεται την προσεχή Κυριακή (06/04) εκτός έδρας με την Βέροια. Τουλάχιστον αυτό λέει το πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ, γιατί αν κρίνουμε από τις αποδόσεις του ΟΠΑΠ, τότε μάλλον ο Πανιώνιος κοντράρεται με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου!


Το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα έχει ως απόδοση 1.10 στον άσο της Βέροιας, 7.25 στην ισοπαλία και 9.50 στο "διπλό" του Πανιωνίου! Ναι καλά διαβάσατε, αυτές είναι οι αποδόσεις σε ένα ματς κόντρα στην Βέροια!

Χωρίς αμφιβολία η ομάδα της Ημαθίας θέλει απαραίτητα το ματς για την παραμονή της στην κατηγορία, επίσης συμφωνούμε πως ο Ιστορικός είναι -βαθμολογικά- σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον αντίπαλο του.

Δεν παύει όμως η Βέροια να έχει μία συγκεκριμένη δυναμική ως ομάδα και στην έδρα της να έχει μετρήσει φέτος μόλις τέσσερις νίκες. Στοιχείο που αν μη τι άλλο δεν δικαιολογεί την -απροσδόκητα- χαμηλή απόδοση του 1.10 στον άσο!

Όπως και να έχει "καθρέφτης" είναι ο αγωνιστικός χώρος και οι παίκτες του Αναστόπουλου καλούνται απλά να αποδείξουν πως είναι καλύτερη ομάδα, κάτι που αποδεικνύει και η βαθμολογική θέση των δύο συλλόγων, και να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα από την... Μπαρτσελόνα, ε συγνώμη με μπέρδεψε ο ΟΠΑΠ, από την Βέροια ήθελα να πω!

Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια