Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χαμόγελα για Σουμάχερ!

Για την πρώτη ανάκτηση των αισθήσεων του Μίκαελ Σουμάχερ, για λίγες στιγμές, μετά από μήνες σε κώμα, έκανε λόγο η εκπρόσωπός του, το μεση...

Για την πρώτη ανάκτηση των αισθήσεων του Μίκαελ Σουμάχερ, για λίγες στιγμές, μετά από μήνες σε κώμα, έκανε λόγο η εκπρόσωπός του, το μεσημέρι της Παρασκευής. Η εκπρόσωπος του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Σαμπίνε Κεμ, με δήλωσή της τονίζει ότι ο Σουμάχερ ότι παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης στην υγεία του, ωστόσο διατηρούνται ακόμα οι επιφυλάξεις σχετικά με την πλήρη «ανάκαμψη» της κατάστασής του.

Σε παρόμοιες δηλώσεις είχε προβεί και την Πέμπτη η Σαμπίνε Κεμ, κάνοντας λόγο για «σημάδια κάποιας βελτίωσης».

Ύστερα από περίπου τρεις μήνες νοσηλείας του βετεράνου πρωταθλητή της Formula 1 σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, λόγω του σοβαρού ατυχήματος που είχε ενώ έκανε σκι στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Αλπεων, στα τέλη του 2013 κάνοντας σκι εκτός πίστας στις Γαλλικές Άλπεις η Κεμ επανάλαβε, μιλώντας στην εφημερίδα Bild, ότι η κατάσταση του 45χρονου Γερμανού χρειάζεται μεγάλη υπομονή: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχουν ενδείξεις που μας δίνουν θάρρος», τόνισε σχετικά η Κεμ, η οποία διέψευσε τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι ο Σουμάχερ δεν βρίσκεται σε πορεία αποκατάστασης, επισημαίνοντας ότι όλοι είναι αισιόδοξοι για την ανάρρωσή του.

Η Κεμ επίσης διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τη γυναίκα του Σουμάχερ να δημιουργεί στο σπίτι τους στην Ελβετία ειδικό δωμάτιο νοσηλείας για να μεταφέρει εκεί το σύζυγο της: «Οι φήμες ότι η Κορίνα ανακαινίζει το σπίτι σε μια απέλπιδα προσπάθεια να φέρει τον Μίκαελ κοντά της είναι εντελώς αβάσιμες».

πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια