Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ο Πανιώνιος έδειξε γιατί είναι εκεί πού είναι»

"Λίγη" χαρακτήρισε την ομάδα του ο προπονητής του Ρεθύμνου, Γιώργος Καλαφατάκης. Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε ...

"Λίγη" χαρακτήρισε την ομάδα του ο προπονητής του Ρεθύμνου, Γιώργος Καλαφατάκης.

Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια στον Πανιώνιο.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης τόνισε αναλυτικά μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ιστορικό: "Δείξαμε πολύ λίγοι, λυπάμαι που το λέω αλλά δεν μπορώ να κρύβομαι. Δεν δείξαμε το χαρακτήρα που έπρεπε, όχι μόνο σε αυτό αλλά και στο προηγούμενο ματς. Ο Πανιώνιος έδειξε γιατί είναι εκεί πού είναι, είναι θέμα νοοτροπίας και εμείς δεν δείξαμε την ποιότητα των προηγούμενων χρόνων. Παίξαμε καλό μπάσκετ και κάναμε αρκετές νίκες εδώ μέσα αλλά στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν δείξαμε χαρακτήρα. Πιστεύω ότι με κάποια τρικ καταφέραμε κάποια στιγμή να είμαστε μπροστά αλλά είμασταν πολύ νευρικοί σε κρίσιμα σημεία. Μην ξεχνάτε ότι στο τελευταίο τρίλεπτο χάσαμε πέντε από τις έξι βολές.

Πολύ σημαντικό νούμερο για αυτό το παιχνίδι που το σκορ στο τέταρτο δεκάλεπτο ήταν 7-12. Ο Εζιούκου έκλαιγε απαρηγόρητος στα αποδυτήρια αλλά δεν ήταν εκείνος ο υπαίτιος της ήττας. Ελέγξαμε το ρυθμό κατά κάποιο τρόπο. Κρατήσαμε χαμηλά και τον ΜακΚόλουμ και τον Μίλμπουρν, αλλά δεν μπορούσαμε να τους κρατήσουμε όλους. Δεν είμαστε ομάδα με συγκεκριμένους αμυντικούς προσανατολισμούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια