Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πιστεύαμε από την αρχή στους εαυτούς μας»

Για την παραμονή της ομάδα στην Σούπερ Λιγκ, τα προβλήματα που υπήρχαν και το προσωπικό του μέλλον μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα ο Μάρκος...

Για την παραμονή της ομάδα στην Σούπερ Λιγκ, τα προβλήματα που υπήρχαν και το προσωπικό του μέλλον μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα ο Μάρκος Ντούνης.

Αναλυτικά όσα είπε ο μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου στο "sport24".

Η φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε με τον Πανιώνιο να παραμένει στην κατηγορία. Εξελίχθηκε όπως την περίμενες;

Πάνω κάτω έτσι όπως την περίμενα ήταν η χρονιά, πολύ δύσκολη με πάρα πολλά προβλήματα και οικονομικά και διοικητικά. Τελικά τα καταφέραμε στο τέλος.

Υπήρχε στιγμή που αμφέβαλλες για την ομάδα;

Εμείς πιστεύαμε από την αρχή στους εαυτούς μας. Σίγουρα υπήρχε αμφιβολία μόνο για το οικονομικό και διοικητικό κομμάτι. Αγωνιστικά δεν υπήρχε αμφιβολία από κανέναν. Ξέραμε ότι η ομάδα θα σωθεί ό,τι και να γίνει.

Φέτος τα προβλήματα ήταν περισσότερα από ποτέ. Δεν πληρωνόσασταν, δεν υπήρχε διοίκηση, έγιναν αλλαγές προπονητών, ο χώρος προπόνησης στη Βάρη ήταν άκρως προβληματικός. Αν μου τα ιεραρχήσεις τι σας δυσκόλεψε περισσότερο την καθημερινότητα;

Το πιο δύσκολο σίγουρα ήταν το οικονομικό κομμάτι για όλους γιατί κάποια παιδιά δεν είχαν να έρθουν στην προπόνηση. Υπήρχαν πάρα πολλά προβλήματα. Αυτά τα προβλήματα, όμως, μας ένωσαν και καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία.

Τι κρατάς από τη φετινή χρονιά;

Από τη φετινή χρονιά κρατάω μόνο το πάθος και τη θέληση που είχαμε για την ομάδα. Νομίζω τίποτα άλλο.

Οι πρώτες σκέψεις σου για την επόμενη μέρα;

Την περιμένω με αγωνία... Θα αλλάξω κατάσταση, θα φύγω από τον Πανιώνιο μετά από οκτώ χρόνια. Ήταν ο πρώτος μου σύλλογος, δεν έχω πάει σε κανέναν άλλον. Δεν ξέρω, θα είναι δύσκολη πιστεύω.

Η κατάσταση στην οποία έχει φτάσει ο Πανιώνιος πιστεύεις ότι είναι καθαρά θέμα των διοικούντων;

Σίγουρα είναι θέμα διοίκησης. Αν είχε σοβαρή διοίκηση ο Πανιώνιος μπορεί και αυτοί οι παίκτες να μην έφευγαν. Από εκεί ξεκινάνε όλα, από τη διοίκηση κάθε ομάδας.

Ένα σχόλιο για την προσωπική σου απόδοση στη σεζόν; Πιστεύω ότι δεν άρχισες με τον καλύτερο τρόπο, αλλά τελείωσες εντυπωσιακά. Είναι έτσι;

Είναι σίγουρα έτσι, είναι και θέμα προπονητή. Στην αρχή της χρονιάς έπαιξα 2-3 παιχνίδια και στη συνέχεια ο προπονητής μου δε με έβαζε. Είναι και θέμα ψυχολογίας. Παίζουν όλα ρόλο. Τόσο ο κύριος Αναστόπουλος όσο και ο κύριος Παναγόπουλος με βοήθησαν αρκετά. Όπως είπα και πριν είναι κυρίως ψυχολογικό το θέμα.

6 σχόλια

  1. ... από τη συνέντευξη προκύπτει ότι και ο Ντούνης θ' αποχωρήσει! Τελικά πρόκειται να μείνει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον αγυριστο κι εσυ κ αυτοι που συρρικνωσαν τον συλλογο μαζι με τα ονειρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρεπη να λογοδοτηση η ανυπαρκτη διοικηση των σωτηρων που αφησαν ολους τους παικτες χωρις συμβολαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτος που αφησε 11εκατομυρια χρεη στην ομαδα και εφυγε αφου δεν τη πηρε ο ψωμιαδης να μη λογοδοτηση ρε m.d; ρουφιανακι του και εσυ; μονο οι αλλοι φταινε; μηπως ειχαν ταμείο ; ουτε λεφτα ειχε η παε ουτε μπλοκ επιταγων μαυρισμενη η παε απο το 2010. Φερεφωνο m.d οτι σε συμφέρει θυμασαι γλυφτη. Διαχειριστικος ελεγχος δεν εγινε;; αφου εγινε αν υπαρχουν ατασταλιες να τα βγαλουν ολα. Δεν μπορει να κρυφτει τιποτα.Αν παλι δεν υπαρχουν ατασταλιες βουλωσε το να δούμε τι κανουμε τωρα. Γιατι ο δικος σου αν ηθελε κραταγε ολους τους παίκτες αλλα μεχρι τωρα δεν δίνει μια γιατι δεν γουσταρει γιατι δεν ηταν ποτε πανιωνιος.αντε και συ γλυφτη μαζι με το κοθονι για κανενα χαρτζιλίκι η για καποιο club στο τζαμπα να σας κερναει ζητουλες τρακαδοροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητε ΣυνΠανιωνιε berd μαλλον τσατσος τις ανυπαρκτης διοιηκησης του εξυγιαντη προεδρου εισαι για να κανης τετοια επιθεση σε ανθρωπους που λενε την αληθεια σου επιστρεφω ολους τους χαρακτιρισμους .Καλη προσπαθεια στην νεα διοικηση.(το γραφω και αυτο για τσατσιλικι ασχετε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πια είναι η νεα διοικηση φιλε μου m.d που ευχεσαι;;την ξερεις;; γιατι ο σκουρας και οι αλλοι εχουν δηλωσει οτι δεν θελουν να είναι στη νεα διοικηση.Σε ποιους λοιπόν αναφερεσαι;Και κατι αλλο θα μας πεις τελικά ευθεως αν πρεπει να λογοδοτήσουν αυτοι που δημιούργησαν το χρεος των 11 η 12 εκατομμύρια;;; απο το 2010 επι ΚΙΝΤΗ δηλ.και το μεγαλωσε η διοκηση βεντουρη;;;; Γιατι οσα τραβαει αυτος ο ερημος πανιωνιος απο αυτα τα φεσια τα τραβαει.Ειναι ετσι κυριε m.d η κανω παλι λάθος;;; Και τελειωνοντας λεω και το τονίζω αν αυτο το χρεος το μειωσε η διοικηση τζαβαλου και τα λεφτα απο πωλησεις παικτων δεν φενεται που δοθηκαν να λογοδοτήσουν δυο φορες αυτοι!! ΑΝ ομως με το διαχειριστικο ελεγχο φαίνεται οτι πηγαν τα λεφτα σε διάφορα ταμεια του κρατους και δεν εφταναν και για τους παίκτες και ετσι έμειναν ελευθεροι τι θεση θα παρεις κυριε m.d;;; θελω σε παρακαλω να μου πεις αν θα λογοδοτήσουν αυτοι που δημιούργησαν το χρεος ετσι για να λεμε τα πραγματα οπως συνεβησαν και να μην ξεχνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή