Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Η επιτυχία ανήκει αποκλειστικά στους παίκτες μου»

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη της ομάδας επί του Ρεθύμνου, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο τεχνικός τ...

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη της ομάδας επί του Ρεθύμνου, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο τεχνικός του Ιστορικού αναφέρθηκε στα σημεία που έκριναν το παιχνίδι, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του για τη συνολική εμφάνιση τους.

«Ξέραμε ότι θα είχαμε μία πολύ δύσκολη αποστολή σήμερα γιατί μετά την έλευση του Γιώργου Καλαφατάκη στην ομάδα, το Ρέθυμνο έχει βρει έναν διαφορετικό ρυθμό από πριν. Τα καταφέραμε, υπήρχαν κάποια σημεία του παιχνιδιού που δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να τρέξει και να βάλει εύκολα καλάθια, όμως ήμασταν προσηλωμένοι αμυντικά κάνοντας ένα καλό αμυντικό παιχνίδι που, ουσιαστικά, έκρινε το ματς. Αποκορύφωμα της καλής άμυνας ήταν οι επτά πόντοι που δεχτήκαμε στην τελευταία περίοδο. Ήταν ένα ντέρμπι που οι λεπτομέρειες το έκριναν τελικά και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επίσης, αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική γιατί και μαθηματικά, πλέον, κατοχυρώσαμε την τρίτη θέση. Αυτή η επιτυχία ανήκει αποκλειστικά στους παίκτες μου», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος εν συνεχεία τόνισε:

«Τους είπα όμως μέσα στα αποδυτήρια ότι η χρονιά τώρα αρχίζει και πρέπει να ετοιμαστούμε για να είμαστε έτοιμοι να δικαιολογήσουμε την πορεία μας και την θέση μας. Σίγουρα μας βοήθησε και η συμμετοχή μας στο Eurocup γιατί τα διπλά και δύσκολα παιχνίδια που είχαμε όλη τη χρονιά μας έδωσαν πολύ μεγάλη δύναμη και αυτοπεποίθηση. Συνδυαζόμενη η επιτυχία της τρίτης θέσης με την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Eurocup είναι και αυτό, μία πολύ μεγάλη επιτυχία»

Δεν υπάρχουν σχόλια