Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν υπάρχει ανησυχία στον Πανιώνιο

Δεν φαίνεται να προκαλούν κάποια ανησυχία στην ΠΑΕ Πανιώνιος τα δημοσιεύματα περί πιθανού υποβιβασμού της ομάδας, επειδή δεν έχει καταθέσ...

Δεν φαίνεται να προκαλούν κάποια ανησυχία στην ΠΑΕ Πανιώνιος τα δημοσιεύματα περί πιθανού υποβιβασμού της ομάδας, επειδή δεν έχει καταθέσει οικονομικό ισολογισμό τα τελευταία δύο χρόνια (όπως ανέφερε η τηλεοπτική εκπομπή Δίκη).

Είναι γνωστό πως οι εκκρεμότητες του συλλόγου δεν του εξασφάλισαν άδεια στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με τις συνέπειες να είναι η απαγόρευση μεταγραφών και η περιορισμένη ενίσχυση της ομάδας.

Άλλωστε, πρέπει να αναφερθεί πως ο Πανιώνιος ήταν η μόνη ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο που δεν είχε το δικαίωμα να πραγματοποιήσει κάποια μεταγραφή.

Οι άνθρωποι που διοικούν τους κυανέρυθρους γνωρίζουν καλά τα προβλήματα που υπάρχουν, όμως όπως αναφέρουν και οι ίδιοι δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τα σενάρια των τελευταίων ωρών, τα οποία κάνουν λόγο ακόμα και για υποβιβασμό του Πανιωνίου.

Όπως και να έχει τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η όλη κατάσταση...

2 σχόλια

  1. Ουτε μια επισημη ανακοινωση ομως για να καθησυχασουν τον κοσμο,τι ασεβεια απεναντι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να δειτε συνηγοροι υπερασπεισης των ανυπαρκτων και εξυγιαντων νεας κοπης παραγοντων που διοικησαν τα τελευταια χρονια τον συλλογο ουτε τον οικονομικο ισολογισμο δεν κατεθεσαν (γιατι πιθανοτατα ειχαν τους λογους τους??????????) με αποτελεσμα η ομαδα να κινδινευη και εξωαγωνιστικα ,μπραβο τους να τους επανεκλεξουμε στην επομενη Γ.Συν. Ελπιζω και ευχομαι να μην εχει μπερδεματα ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή