Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σκούρας: «Ο χρόνος μας πιέζει...»

Θα πρέπει να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες κινήσεις για την σωτηρία του Πανιωνίου, σύμφωνα με τον Κυριάκο Σκούρα. Όπως τόνισε, θα γίνουν ...

Θα πρέπει να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες κινήσεις για την σωτηρία του Πανιωνίου, σύμφωνα με τον Κυριάκο Σκούρα.

Όπως τόνισε, θα γίνουν προσπάθειες για την υπαγωγή του Πανιωνίου στο άρθρο 106, ενώ παράλληλα θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να συγκεντρωθούν χρήματα για να καλυφθούν τα έξοδα του ποδοσφαιρικού τμήματος, μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Σκούρας τόνισε πριν τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου στην εφημερίδα «Sportday»

«Ο χρόνος μας πιέζει ασφυκτικά. Προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα προσωρινό διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να αντεπεξέλθει ο Πανιώνιος. Κάνουμε προσπάθειες υπαγωγής στο άρθρο 106 και να συγκεντρώσουμε χρήματα μέχρι τέλος Απριλίου για πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα».

Κάποιοι στον Πανιώνιο ισχυρίζονται ότι επιδιώκετε να γίνετε διοίκηση χωρίς να περάσει από τη Γ.Σ. Η θέση σας; «Κατ' αρχήν, η τωρινή διοίκηση είναι εξαφανισμένη. Μόνο τρία-τέσσερα άτομα βοηθούν και πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα στον Νικολάου. Περιμένουμε τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου καθώς και αν μπορεί ο σύλλογος να μπει σε κάποιο ευεργετικό άρθρο. Αλλιώς, τι να πούμε; Δεν επιθυμούμε να ασκήσουμε διοίκηση. Όποιος θέλει να αναλάβει είναι ευπρόσδεκτος. Εμείς και πάλι θα σταθούμε δίπλα του».

3 σχόλια

  1. ... και αν δεν καταστεί δυνατή η υπαγωγή στο "ευεργετικό" άρθρο 106 τί θα γίνει; Πώς θα βγεί απο το οικονομικό αδιέξοδο η ομάδα; Τότε είναι που χρειάζεται όλο τον Πανιώνιο κόσμο δίπλα της. Αν σήμερα η Πανιώνια πανστρατιά είναι επιβεβλημένη, τότε θα είναι επιβεβλημένη εις τον υπερθετικό βαθμό! Μακάρι η Παε να μπεί σ' ένα ευργετικό άρθρο, όμως δεν ξέρω κατά ποσό είναι εύκολο. Αν τα καταφέρει θ' ανασάνει οικονομικά, οι δόσεις αποπληρωμής θα είναι πάρα πολλές και έτσι το χρέος του Πανιωνίου θα είναι βιώσιμο.
    Επίσης ενημερωθήκαμε απο το ρεπορταζ ότι ο Παοκ μέσω του Σαββίδη αγωνίζεται να δώσει στο κράτος εφάπαξ το αρχικό χρέος που έχει αρκεί να διαγραφούν οι προσαυξήσεις. Ο Σαββίδης δίνει στο κράτος 12 εκ ευρώ ζεστά, αλλά ακόμη δεν έχει πάρει απάντηση. Αν τελικά ο Παοκ τα καταφέρει, τότε προφανώς αυτό πρέπει να ισχύσει και για τις υπόλοιπες Παε, που χρωστούν στο Ελληνικό δημόσιο. Προκύπτει λοιπόν το εύλογο ερώτημα: Αν, λέμε αν ο Παοκ τα καταφέρει και διαγραφούν για αυτόν οι προσαυξήσεις του χρέους με την προϋπόθεση ότι το αρχικό ποσό θα πληρωθεί εφάπαξ, τέτοια δυνατότητα υπάρχει στον Πανιώνιο; Διότι αν υπάρχει τότε ο Πανιώνιος σώζεται οικονομικά οριστικά, αρκεί βέβαια να μη βρεθούν άλλες διοικήσεις που θα τον ξαναχρεώσουν!
    Τέλος πότε επιτέλους θ' ανακοινωθεί το περιβόητο πόρισμα του οικονομικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε κατα παραγγελία Τσακίρη; Διότι η ανακοίνωσή του διαβάζουμε ότι πηγαίνει απο αναβολή σε αναβολή! Η μήπως κάποιοι δε θέλουν να βγαίνουν στο φως όλα όσα έχουν σχέση με την ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε σκουρα το θεμα είναι ποιος θα διοικηση την παε! Αν ηταν ποιος θα είναι διπλα απο τους διοικουντες χωρίς να υπογραφουν χωρις ευθύνες τοτε θα ησαν πολλοι οι εθελοντες.Τωρα ομως που χρειάζεται διοίκηση να υπογράφει και να εχει νομικες ευθυνες με ΙΚΑ και ΕΦΟΡΙΑ δεν βλέπω προθυμία. Αληθεια κυριε σκουρα εσεις η ο κυριος ζαμανης γιατί δεν μπαινεται στη νεα διοικηση? Μηπως δεν το αντεχεται; η μηπως περιμενετε τον κυριο τσακιρη να βάλει τα λεφτα για να μπειτε; Γιατί αν ο Δαρας μπαινει προεδρος και δεν βρισκει άλλους τοτε ολοι οι πανιωνιοι ειμαστε κοτες.Και δεν είναι πανιωνιος ο γιατρος αλλα μπαίνει μπροσταρης. Ο Αρκουμανης που ειναι; Ο Βεντουρης που είναι; Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τωρινή διοίκηση είναι εξαφανισμένη πολύ καιρό πριν...Τσάβαλε πες μας τι έπαιξε με τα συμβόλαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή