Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καταστροφικός...

Βαριά ήττα με 4-0 γνώρισε ο Πανιώνιος στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, σε έναν αγώνα όπου η ομάδα του Αναστόπουλου εμφανίστηκε πολύ κατώτε...

Βαριά ήττα με 4-0 γνώρισε ο Πανιώνιος στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, σε έναν αγώνα όπου η ομάδα του Αναστόπουλου εμφανίστηκε πολύ κατώτερη των προσδοκιών.

Οι κυανέρυθροι χωρίς κάποιο πλάνο στο παιχνίδι τους, πολλά λάθη στην άμυνα, αλλά και εντελώς ακίνδυνοι επιθετικά δεν μπόρεσα να κοιτάξουν στα «μάτια» τον αντίπαλο τους και μοιραία δέχτηκαν τη ήττα.

Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Παπαδόπουλος (2), Νάστος και Ούμπιντες.

Το παιχνίδι

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους επιθετική ενέργεια.

Στο 3ο λεπτό Ούμπιντες έκανε την σέντρα, με τον Παπαδόπουλο να κάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη.

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει στο τέρμα που δέχτηκε, πήρε την κατοχή της μπάλας και με τους Κολοβό, Ντούνη και Αραβίδη, ωστόσο δεν κατάφερνε να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία του Τσενάμο.

Η συνέχεια ήταν καταστροφική για τους κυανέρυθρους, καθώς σε διάστημα τριών λεπτών ο Ατρόμητος πέτυχε δύο τέρματα.

Αρχικά στο 23’ σε μία αντεπίθεση έκανε το 2-0 με σκόρερ τον Νάστο και στο 26’ σε νέα αντεπίθεση ο Παπαδόπουλος με σουτ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, γράφοντας το 3-0.

Στο ξεκίνημα της «επανάληψης» ο Πανιώνιος «κέρδισε» μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως με εξαίρεση μία καλή αντεπίθεση, όπου οι γηπεδούχοι την τελευταία στιγμή έκοψαν, δε δημιούργησαν προβλήματα στο Ατρόμητο.

Τα επόμενα λεπρά άνηκαν στους γηπεδούχους, οι οποίοι ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα και στο 63’΄με σκόρερ τον Ούμπιντες ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Οι παίκτες του Αναστόπουλου έδειχναν να τα έχουν… χάσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα καθόλου στα πόδια τους, ενώ είχαν και καλές στιγμές για να πετύχουν και πέμπτο γκολ!

Τελικά το 4-0 έμεινε έως το τέλος, με τους παίκτες του Πανιωνίου να αποχωρούν με κατεβασμένο το κεφάλι προς τα αποδυτήρια.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Νάστος, Λαζαρίδης,. Φυτανίδης, Γιαννούλης (66’ Μπάλλας), Παπαδόπουλος (75’ Φωτάκης), Δημούτσος, Ούμπιντες, Γκαρσία, Καραμάνος, Μπρίτο (84’ Κιβρακίδης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Γιάννου (46’ Λάσνικ), Αυλωνίτης, Κούρντι, Κολοβός, Μητρόπουλος, Παντίδος, Ντούνης (64’ Καμπάνταης), Κούρος, Αραβίδης

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

8 σχόλια

  1. ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥ.ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ....ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Κουρο οπως τον εχουν πουλησει ηδη στον Ατρομητο οι της Πανιωνιας κινησης.Αρα εκτος απο τον παιχτη εχουν και αλλοι ευθυνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναστοπουλε φοβηθηκες μιν σου γυρισουν το ματσ κ δεν εκανες την τριτη αλλαγη???προσεξε τα πιτσιρικια που ειχες στον παγκο σου...μην τα βαλεις μεσα κ τα καψεις..αχχαχααχ..ΑΣΧΕΤΕ που κανεις κ τον προπονητη...αλλα για να σε εχουν βαλει εκει εσενα,υπαρχουν ποιο ασχετοι,γι'αυτο εχεις ενα ελαφρυντικο...να ξυπνησουμε εμεις τουλαχιστων μαγκες,για αυτοι κοιμουνται...αντι να βγαζουν λεφτα κ να ειναι υγειης κανουνε δωρακια τους παιχτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κερδίζουμε σωθήκαμε... χάσαμε πέσαμε... τα συναισθήματα εναλλάσσονται κάθε Κυριακή , η αλήθεια είναι πως είναι μία δύσκολη χρονιά , πρέπει να τελειώσει χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις , και μετά πολλά πρέπει να αλλάξουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. … καταστροφικός και απαράδεκτος ο Πανιώνιος! Για αυτό και η ντροπιαστική ήττα! Η διάτρητη άμυνα, το ανύπαρκτο κέντρο και η αναιμική επίθεση, που δε δημιούργησε ίχνος ευκαιρίας είναι αποτέλεσμα κυρίως της προκλητικής αδιαφορίας. Μπορεί αυτή να δικαιολογείται επειδή οι ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι, όμως τέτοιες εμφανίσεις σαν την σημερινή δεν τους κολακεύουν καθόλου και δεν ανοίγουν δρόμους! Και αυτό θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους ιδίως όσοι, και είναι αρκετοί, προαλείφονται ν’ αποχωρήσουν το καλοκαίρι για «καλύτερες» ομάδες. Επίσης σοβαρή είναι η ευθύνη και για τον προπονητή, που παρά τις δυσκολίες δε φαίνεται να μπορεί να πείσει τους ποδοσφαιριστές, τουλάχιστον να καταθέτουν ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε αφενός μεν να σώσουν την ομάδα και αφετέρου δε ν’ αυξήσουν τις «μετοχές» τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βαριά ήττα αλλά συνεχίζουμε, δεν έχουμε και επιλογή.Το καλοκαίρι 6/11 βασικούς θα πάνε σε άλλες πολιτείες και ελπίζω να μην αυξηθεί ο αριθμός.Πιστεύω ή καλύτερα δεν θέλω να πιστεύω ότι κάποιοι παίχτες είναι πλέον αδιάφοροι λόγω μεταγραφής.Ναι μεν είναι απλήρωτοι αλλά ο Πανιώνιος τους έδωσε την ευκαιρία να πάνε εκεί που πάνε.Είναι τιμή να είσαι και να παίζεις για τον Πανιώνιο.Ο Πανιώνιος είναι πάνω απο πρόσωπα και καταστάσεις και θα βγούμε απο αυτή την τρικυμία δυνατοί.
    Με ανυπομονησία περιμένουμε εξελίξεις στα διοικητικά, καταλογισμό ευθυνών και μια αναφορά ποιοί θα μείνουν στην ομάδα τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ για την δυσάρεστη αλλά αναγκαία διόρθωση φίλε Γιώργο.Καλύτερα να ξεκαθαρίζει απο τώρα το τοπίο για να ξέρουμε με ποιους θα πορευτούμε.Δεν παρακαλάμε κανένα.
    Να συνειδητοποιήσουν που βρίσκονται οι παίχτες.Δεν μας χαλάει τόσο το 4-0 αλλά ότι ήταν βαδιστές στο γήπεδο,μας κάνουν καζούρα και οι Περιστεριώτες τρομάρα τους.
    Ελπίζω απλά μια κακή μέρα για παίχτες και τεχνικο τιμ η σημερινή.Πάμε για νίκη με Λειβαδειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή