Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σίμτσακ: «Μία νέα αρχή από τα Ιλίσια»

«Νέα αρχή» αποτελεί για τον Πανιώνιο η  εκτός έδρας νίκη επί του Ηλυσιακού για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, σύμφωνα με το...

«Νέα αρχή» αποτελεί για τον Πανιώνιο η  εκτός έδρας νίκη επί του Ηλυσιακού για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, σύμφωνα με τον Βασίλη Σίμτσακ.

«Ήταν ένα δύσκολο ματς για ψυχολογικούς λόγους γιατί προερχόμασταν από σερί ήττες και έπρεπε να βάλουμε ένα τέλος», εξήγησε ο 33χρόνος σέντερ των «κυανέρυθρων» και συνέχισε: «Να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά στην δεύτερη περίοδο… ξύπνησαν φαντάσματα των προηγούμενων αγώνων και το μυαλό μας επηρεάστηκε. Στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα οι προπονητές μας έδωσαν τις κατάλληλες οδηγίες, μιλήσαμε και μεταξύ μας και στο δεύτερο μέρος μπήκαμε αποφασισμένοι να ξεκινήσουμε από την άμυνα. Από την βελτίωση στην άμυνα βρήκαμε ρυθμό και στην επίθεση και φτάσαμε εύκολα στην νίκη».

«Η νίκη επί του Ηλυσιακού είναι μια νέα αρχή, οι υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη τελείωσαν και έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε περισσότερο στις προπονήσεις», τόνισε ο Σίμτσακ και επισήμανε: «Πρέπει να κάνουμε στους αγώνες εκείνα που δουλεύουμε στις προπονήσεις και να καλύψουμε στην συνέχεια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος το… χαμένο έδαφος από τις ήττες των τελευταίων αναμετρήσεων. Βλέπουμε στην συνέχεια κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην κανονική περίοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια