Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σημαντική νίκη για τις Ελπίδες, με Κολοβό-Κούρο!

Η Εθνική ομάδα των Ελπίδων, με τους Κολοβό και Κούρο στην ενδεκάδα της, παρότι έμεινε με 9 παίκτες και πίσω στο σκορ από την Τουρκία, με μεγ...

Η Εθνική ομάδα των Ελπίδων, με τους Κολοβό και Κούρο στην ενδεκάδα της, παρότι έμεινε με 9 παίκτες και πίσω στο σκορ από την Τουρκία, με μεγάλη εμφάνιση και γκολ στο 89’ πανηγύρισε τεράστια νίκη (2-1), που την φέρνει κοντά στο Euro 2015.

Η "γαλανόλευκη" ξεκίνησε άσχημα το ματς, καθώς στο 10' ο Τριανταφυλλόπουλος υπέπεσε σε πέναλτι και δέχτηκε την κόκκινη κάρτα.  Ο Μπασάν ευστόχησε για τους Τούρκους και έκανε το 1-0.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για την Ελλάδα αφού και ο Κίτσιου πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 26’.

Η ομάδα του Τσάνα τελικά αντέδρασε και στο 61' ο Καρέλης έφερε το ματς στα ίσια, με τον Μπουχαλάκη στο 89' να κάνει το 2-1, δίνοντας την μεγάλη νίκη στην Εθνική.

Ελλάδα: Διούδης, Κούρος, Τριανταφυλλόπουλος, Κίτσιου, Μπάλλας, Λαγός, Κολοβός (66' Μπουχαλάκης), Κουμπέλης, Μαυρίας (76' Βέλλιος), Καρέλης, Γιαννιώτας (46' Λυκογιάννης).

Τουρκία: Εζέρ, Μπερμπέρ (60' Τσιφτσί), Τσαλίκ, Ερντογάν, Τσορεκτσί, Αϊχάν, Ουτσάν (70' Ντεμιρτσί), Μπασάν, Καρά (77' Ουνάλ), Τσαγιράν, Εζιακούπ.

Η βαθμολογία

1. Πολωνία 15 *

2. Ελλάδα 12

3. Σουηδία 10

4. Τουρκία 10

5. Μάλτα 7 *

1 σχόλιο

  1. Ο κουρος ειναι παικτης του ατρομητου και ο κολοβος του οσφπ.Εμεις γιατι χαιρομαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή