Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΚΑΕ Πανιώνιος: «Μας προκαλεί έκπληξη και απορίες»

Ανακοίνωση σχετικά με την αλλαγή του τρίτου διαιτητή που υπήρξε από την ΚΕΔ στον εκτός έδρας αγώνα του Πανιωνίου με τον Κολοσσό Ρόδου εξέ...

Ανακοίνωση σχετικά με την αλλαγή του τρίτου διαιτητή που υπήρξε από την ΚΕΔ στον εκτός έδρας αγώνα του Πανιωνίου με τον Κολοσσό Ρόδου εξέδωσε η κυανέρυθρη ΚΑΕ.

Αναλυτικά:

Χθες Τετάρτη (19/3) ημέρα συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας πληροφορηθήκαμε επισήμως δια του εκπροσώπου μας ότι οι διαιτητές της αναμέτρησης του προσεχούς Σαββάτου (22/3) με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου, θα είναι οι Γκόντας, Σταματόπουλος και Δεσλής. Την ίδια πληροφορία μετέδωσαν και οι αθλητικές ιστοσελίδες. Εκ των υστέρων και όχι από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ενημερωθήκαμε ότι ο τρίτος διαιτητής του αγώνα άλλαξε και αντί του Δεσλή τοποθετήθηκε ο Γεωργιάδης.

Η αλλαγή μετά την ανακοίνωση της ΚΕΔ προς τους εκπροσώπους των σωματείων των διαιτητών των αναμετρήσεων της προσεχούς αγωνιστικής, μας προκαλεί μεγάλη έκπληξη και απορίες, όπως, επίσης, το γεγονός ότι δεν ενημερωθήκαμε για εκείνη επισήμως από την ΚΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια