Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θρίλερ: Οι δορυφόροι «είδαν» συντρίμμια, τα αεροσκάφη δεν βρίσκουν τίποτε

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με το αεροσκάφος των Malaysia Airlines, το στίγμα του οποίου χάθηκε από τα ραντάρ πριν 12 ημέρες. Σήμερα νέες ελπί...

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με το αεροσκάφος των Malaysia Airlines, το στίγμα του οποίου χάθηκε από τα ραντάρ πριν 12 ημέρες. Σήμερα νέες ελπίδες, ίσως οι πιο σοβαρές μέχρι σήμερα, γεννήθηκαν με την ανακοίνωση του αυστραλού πρωθυπουργού τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας ότι εντοπίστηκαν δύο ευμεγέθη αντικείμενα στο Νότιο Ινδικό Ωκεανό.

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση της Αυστραλίας ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι δύο αντικείμενα που «πιθανόν να σχετίζονται» με την πτήση MH370 του Boeing 777 της Malaysia Airlines που αγνοείται ήδη για δώδεκα ημέρες, εντοπίστηκαν από δορυφορικές λήψεις.

Σύμφωνα με αξιωματούχο της χώρας τα πιθανά συντρίμμια του μοιραίου Boeing βρίσκονται περίπου 2350 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Περθ και το μεγαλύτερο από τα αντικείμενα που έχουν βρεθεί είναι 24 μέτρα.

Οπως ήταν αναμενόμενο αμέσως αεροσκάφη και πλοία έσπευσαν στην περιοχή.

Μέχρι στιγμής πάντως ένα αμερικανικό και ένα αυστραλιανό αεροσκάφος που χτένισαν την περιοχή δεν εντόπισαν τίποτε, γεγονός που δίνει στις έρευνες για ακόμη μία φορά διαστάσεις θρίλερ. Σε λίγο νυχτώνει στο σημείο, όπου σημειώνεται ότι το βάθος είναι χιλιάδες μέτρα!

πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια