Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αθλητικός πολιτισμός!

Σε ένα ακόμη ματς ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ οι φίλαθλοι των δύο ομάδων βρέθηκαν στην ίδια εξέδρα χωρίς την παραμικρή αστυνομική ...

Σε ένα ακόμη ματς ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ οι φίλαθλοι των δύο ομάδων βρέθηκαν στην ίδια εξέδρα χωρίς την παραμικρή αστυνομική παρουσία!

Οι οπαδοί του Ιστορικού έχουν άριστες σχέσεις με αυτούς των "ασπρόμαυρων", κάτι που απέδειξαν και στην αναμέτρηση μπάσκετ στο κλειστό της Αρτάκης.

Στην κυανέρυθρη έδρα το παρών έδωσαν περίπου 20 φίλοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι πήραν τις θέσεις τους στην εξέδρα που βρίσκεται δίπλα από τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Αμφότεροι οι οπαδοί φώναζαν συνθήματα για την ομάδα τους χωρίς να υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα, ενώ όλα κύλησαν ομαλά χωρίς να υπάρχουν αστυνομικοί ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο συλλόγων.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

3 σχόλια

  1. γιατι αραγε δεν θα το δουμε πουθενα αλλου γραμμενο αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργος Πράσινος1 Απριλίου 2014 στις 2:16 π.μ.

    Μια ζωή αδέρφια...είναι περηφάνεια όλο αυτό και είναι μοναδικό,στα ΑΘλητικά χρονικά της Ελλάδος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το αδελφια με τους παοκτσηδες να θυμαστε οταν θα τους κανουμε τη ζημιά στη τουμπα τοτε οσοι θα είναι εκει απο εμας να δούμε ποσοι και πως θα φυγουν!! Τα ίδια καναμε και με τις γριες και ειδατε πως χαλασε η συγγενεια.Ρε κοθονια δεν υπαρχουν αδερφια στο ποδόσφαιρο μας εχουν του χεριου τους ειμαστε οι μονοι στην Αθήνα που τους δινουμε εισητηρια το παιζουν αδερφια για να κανουν δουλειά τους.σιγα μη μας φοβουνται κιολας. Αιντε με αυτο το παραμυθι κοθονια.εχουμε και πανθηρα κοθονι γιαυτο και μας αποκαλω ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή