Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κανένα θέμα με Πανιώνιο

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τον Πανιώνιο, όσον αφορά το θέμα που έχει προκύψει με τον ισολογισμό και τον φημολογούμενο υποβιβασμό της...

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τον Πανιώνιο, όσον αφορά το θέμα που έχει προκύψει με τον ισολογισμό και τον φημολογούμενο υποβιβασμό της ομάδας.

Ο Άρης μπορεί να έκανε ότι περνούσε από το... χέρι του για να τιμωρηθεί ο Πανιώνιος και ο Πλατανιάς για μη δημοσιοποίηση ισολογισμού, όμως, η ΕΕΑ επιβεβαίωσε πως ουδέποτε τέθηκε θέμα ελέγχου τόσο στους κυανέρυθρους όσο και στους Χανιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της με την οποία διαψεύδει πως η συνεδρίαση της Πέμπτης ήταν έκτακτη και αφορούσε το προαναφερθέν θέμα:

"Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού διευκρινίζει ότι, η συνεδρίασή της, 27 Μαρτίου 2014, ήταν τακτική και όχι έκτακτη και διαψεύδει ότι υπήρξε ποτέ θέμα ελέγχου στις ΠΑΕ Πλατανιάς και Πανιώνιος.

Η Επιτροπή δύναται να πραγματοποιεί διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο σε οποιαδήποτε Α.Α.Ε. ή Τ.Α.Α. ζητώντας οποιοδήποτε έγγραφο, αλλά στα προαπαιτούμενα για το πιστοποιητικό του άρθρου 77Α που εκδίδει πριν την έναρξη του εκάστοτε πρωταθλήματος είναι ο προϋπολογισμός και όχι ο ισολογισμός.".

3 σχόλια

  1. Ευτυχως που δεν προεκυψε θεμα ,οσο για τον γραφικο και αστειο παρουσιαστη αθλητικοκουτσομπολιστικης εκπομπης που καθε φορα αναφερετε σε αερολογιες απλα για να δημιουργηση προσκερες εντυπωσεις καποιος πρεπη επιτελους να τον βαλη στην θεσητου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ηταν ο μπεος δεν θα τα ελεγε αυτό το κ...παλιόπαιδο.Αλλα m.d φιλε μου εσυ και πολλοι αλλοι δεν τον θελατε.καλα να παθουμε. Και να δαγκωσω τη γλωσσα μου θα παθουμε χειρότερα στο κοντινό μέλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλλον φιλε voice με μπερδευης με καποιον αλλο εγω σχολιασα τους εξηγιαντες νεας κοπης και ψευτομαγκες οψιμους παραγοντες οι οποιοι για να διοικησουν λες και τους παρακαλεσε καποιος ,αφησαν ελευθερους η ξεπουλησαν ολους τους ταλαντουχους παικτες για να αναφερεσε σεμενα πρωτα επρεπε να ειχες διαβαση ολα τα σχολια μου .ΦΟΡΤΣΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕ σημερα καντε μας υπερηφανους να μην εχουμε αγχος για αλλες δεκαπενε ημερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή