Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μπορούσαμε τη νίκη, σημαντικός και ο βαθμός»

Ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Καλλονή, όμως και ο βαθμός είναι σημαντικός, σύμφωνα με τα λεγόμεν...

Ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Καλλονή, όμως και ο βαθμός είναι σημαντικός, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Νίκου Αναστόπουλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου προπονητή στην Συνέντευξη Τύπου:

«Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο α' μέρος η Καλλονή ήταν κάπως καλύτερη. Στο δεύτερο εμείς. Ειδικά μετά το 1-0. Η ΑΕΛΚ ισοφάρισε σε μία φάση όπου αδράνησε η άμυνα μας. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Βάσει ευκαιριών θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Ξέραμε ότι το ματς είναι πολύ σημαντικό, θέλαμε και μπορούσαμε τη νίκη, αλλά και ο βαθμός είναι σημαντικός.

Είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα μας και συνεχίζουμε. Το θέμα είναι να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά. Θέλαμε τη νίκη για να πάμε στους 33 βαθμούς, αλλά και με τους 31 δεν έχουμε πρόβλημα. Θα πετύχουμε το στόχο μας, ενώ κοιτάμε μόνο τι κάνουμε εμείς όχι τους αντιπάλους μας», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Πανιωνίου.

1 σχόλιο

  1. Πάει σάλταρε και ο Αναστό και λέει ό,τι του κατεβαίνει. Πάλι καλά που δεν χάσαμε σήμερα, να σε δω τι θα έλεγες. Ανώτερος είναι αυτός που ελέγχει την ροή του παιχνιδιού, ο Πανιώνιος χωρίς διάθεση, αγωνιστικότητα και καμμία δημιουργία στο παιχνίδι του πώς να έχει έλεγχο. Μόνο ο Ντούνης φάνηκε λίγο γιατι είναι ο μόνος που παίζει με φιλότιμο. Όσο για τον Κούρο, να κρεμάσει από τώρα τα παπούτσια του και να αποσύρει και την φανέλα του, ή τουλάχιστον να πάρει μεταγραφή και αυτός κάπου αλλού το καλοκαίρι γιατί η αντίδρασή του στο γκολ που φάγαμε σήμερα έκανε ακόμα και την 10χρονη κόρη μου να γελάει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή