Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μαρκόπουλος: «Πολύ καλή ομάδα ο Πανιώνιος»

Στη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, λίγη ώρα μετά την ήττα της ...

Στη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, λίγη ώρα μετά την ήττα της ομάδας του από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου» δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και στον κόουτς για τη νίκη. Είναι πολύ καλή ομάδα και το έχει δείξει. Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Κι αν εξαιρέσουμε το ξάφνιασμα στην αρχή του αγώνα, στο υπόλοιπο διάστημα ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Δώσαμε 14 επιθετικά ριμπάουντ στον αντίπαλο που είναι πολλά, επίσης ήμασταν άστοχοι στις βολές και μοιραία χάσαμε το παιχνίδι. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, έκαναν μεγάλη προσπάθεια, σε ένα γήπεδο που είναι πολύ δύσκολο για κάθε αντίπαλο».

Ο Γιώργος Δέδας δήλωσε: «Επειδή πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι, θέλω να πω συλλυπητήρια στον κ. Σφαιρόπουλο. Δεν έχουμε συνεργαστεί αλλά γνωριζόμαστε πάνω από 10 χρόνια και με τον ίδιο, αλλά και με τον αδερφό του. Θέλω να πω κάτι και για τον Μάικ τον Τσαϊρέλη. Ήμασταν χθες όλη η ομάδα στην κηδεία του πατέρα του, ο Μιχάλης ήταν μαζί μας, έπαιξε όσο μπορούσε και δεν ξέρω εάν αυτό που έκανε θα μπορούσε να το κάνει άλλος άνθρωπος. Το ματς ήταν εκπληκτικό σε διακύμανση. Αντάξιο των θέσεων των δύο ομάδων και του μπάσκετ που παίζουμε. Λογικά αφήσαμε την 3η θέση, οπότε πάμε να κάνουμε τις νίκες που θέλουμε για να βγούμε τέταρτοι για να έχουμε το πλεονέκτημα στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη και στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν για να γυρίσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια