Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βάσσος: «Να κρατήσουν τον λόγο τους...»

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Αλέκος Βάσσος, με δηλώσεις του μίλησε για τα όσα φημολογούνται ότι θα γίνουν στο αγώνα της ομάδας με τον Νηρέ...

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Αλέκος Βάσσος, με δηλώσεις του μίλησε για τα όσα φημολογούνται ότι θα γίνουν στο αγώνα της ομάδας με τον Νηρέα, το προσεχές Σάββατο, στη Λαμία.

Θυμίζουμε ότι ο Νηρέας κατέβηκε να παίξει με τους Εφήβους στην Κέρκυρα, οι νησιώτες κέρδισαν με 22-8 κι έφθασαν στην ισοβαθμία με τους «κυανέρυθρους» στους 19 βαθμούς, αλλά με πλεονέκτημα έδρας.

Ο πρόεδρος του Νηρέα, Χρήστος Μπετχαβάς, είχε δηλώσειότι «για να μη μας κατηγορήσει για ο,τιδήποτε και κανένας από τις ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία τους, θα κατέβουμε με τους Εφήβους σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Ομως την Τετάρτη ο ο προπονητής του Νηρέα, Θόδωρος Χατζηθεοδώρου, φαίνεται πως "μπέρδεψε" τα πράγματα και υπάρχουν σενάρια που θέλουν την ομάδα της Λαμίας να είναι πιθανό να κάνει... "κωλοτούμπα" και στο ματς με τον Πανιώνιο να κατέβει τελικά με τους πρώτους παίκτες της.

Ο τεχνικός του Ιστορικού, Αλέκος Βάσσος, τοποθετήθηκε επί του θέματος και με δηλώσεις του στο waterpololive.gr τόνισε αναλυτικά:

«Να σκεφθούν πολύ καλά αυτό που θα κάνουν. Περιμένουμε να κρατήσουν τον λόγο τους. Ηδη από τη στιγμή που ο Νηρέας πήγε στην Κέρκυρα με τους Εφήβους, έχουμε αλλοίωση του πρωταθλήματος. Η Κέρκυρα κέρδισε με 22-8, αλλά σύμφωνα με όλα τα δεδομένα και βάσει λογικής φαβορί για τη νίκη ήταν ο Νηρέας λόγω της δυναμικότητάς του».

Δεν υπάρχουν σχόλια