Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Κανένας κίνδυνος για τον Πανιώνιο»

Για τη νέα διοίκηση του Πανιωνίου που θα προκύψει από το πρωτοδικείο, τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, αλλά και το θέμα με τον ισολογισμό μίλησε ...

Για τη νέα διοίκηση του Πανιωνίου που θα προκύψει από το πρωτοδικείο, τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, αλλά και το θέμα με τον ισολογισμό μίλησε ο Χρήστος Δάρας.

Ο γιατρός του ποδοσφαιρικού τμήματος και –όπως όλα δείχνουν- επόμενος Πρόεδρος του Ιστορικού, μιλώντας μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, τόνισε αρχικά:

«Να τελειώσουν τα παιδιά (σ.σ. οι ποδοσφαιριστές) την υποχρέωση που έχουν και μετά θα κάνουμε εμείς ότι μπορούμε και πρέπει. Η κίνηση που έχει γίνει στην οποία συμμετέχουμε, βάζουμε τώρα από την τσέπη μας λεφτά για να καταφέρει ο Πανιώνιος να έχει οικονομική υποστήριξη. Η νέα διοίκηση πρωτοδικείου που θα βγει θα προσπαθήσει να συνεχίσει όσο καλύτερα γίνεται την στήριξη της ομάδας και σε αυτή την προσπάθεια θα είμαι μπροστάρης εγώ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κ. Τσακίρη:
«Ο κ.Τσακίρης κατά την δική μου γνώμη ηθικά και ουσιαστικά δεν έχει αποχωρήσει και στέκεται αρωγός δίπλα σε αυτή την Πανιώνια κίνηση που κάνουμε και πιστεύω πως ο κ.Τσακίρης για τους αγνούς Πανιώνιους ποτέ δεν έφυγε και δε θα φύγει».

Τέλος μίλησε και για το θέμα των τελευταίων ημερών με τον ισολογισμό της κυανέρυθρης ΠΑΕ και τα σενάρια περί υποβιβασμού του Πανιωνίου:
«Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος και αυτά που λένε είναι αστειότητες. Με αυτή την διάταξη, ας την πούμε έτσι, ο Πανιώνιος δεν έκανε μεταγραφές ούτε τον Ιανουάριο και δεν υπάρχει καμία ανησυχία».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Αυτό που ο Τσακίρης που προσωπικά μέχρι τώρα είμαι ήμουν υποστηρικτής του , ενώ επί της ουσίας είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ , θέλει να διοικεί αλλά εκ των όπισθεν , με διοίκηση πρωτοδικείου είναι κάπως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή