Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μητρόπουλος: «Πιο αισιόδοξα τα πράγματα...»

Τέσσερις-πέντε βαθμούς χρειάζεται ακόμα ο Πανιώνιος για να πετύχει το στόχο της παραμονής, όπως τόνισε ο Παύλος Μητρόπουλος, μετά το τέλο...

Τέσσερις-πέντε βαθμούς χρειάζεται ακόμα ο Πανιώνιος για να πετύχει το στόχο της παραμονής, όπως τόνισε ο Παύλος Μητρόπουλος, μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης του Ιστορικού με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη κάμερα της Nova:

"Ολες αυτές τις ημέρες πριν το ματς, γνωρίζαμε πως προερχόμασταν από δύο άσχημα αποτελέσματα και το τελευταίο ήταν συντριπτικό. Αυτό το παιχνίδι ήταν κάτι παραπάνω από τελικός, είχαμε μόνο αυτό στο μυαλό μας, αλλά δεν περιμέναμε να το πετύχουμε τόσο εύκολα. Μετά το 1-0 οπισθοχωρήσαμε χωρίς λόγο. Στο ημίχρονο είπαμε πως στο δεύτερο πρέπει να πιέσουμε πιο ψηλά για να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Το πετύχαμε και εκεί τελείωσε το ματς. Μετά το 3-0 ήταν πιο εύκολο.

Είχα πει και σε παλαιότερη συνέντευξη μου πως αυτή η ομάδα διαθέτει μικρό ρόστερ με άπειρους παίκτες, αλλά με πλούσιο ταλέντο. Τη μία αυτή η ομάδα έχει πολύ καλή απόδοση και την άλλη δεν μπορεί να αλλάξει πάσα, αλλά αυτό είναι λογικό, καθώς όπως είπα και πριν έχουμε παίκτες που είναι ένα ή δύο χρόνια στη Σούπερ Λιγκ. Σε τέτοια ματς είμαστε ικανοί να τα καθαρίσουμε και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς.

Όταν από τα επόμενα πέντε ματς έχει τα τρία στη Νέα Σμύρνη μπορείς να βλέπεις πιο αισιόδοξα τα πράγματα και με σιγουριά. Νομίζω πως μας λείπουν τέσσερις με πέντε βαθμούς, ανάλογα με τα άλλα αποτελέσματα, για να πετύχει η ομάδα το στόχο της.

Το δεύτερο του γκολ είναι αυτό στη Σούπερ Λιγκ και το αφιέρωσα στην κοπέλα μου που όλο αυτό το διάστημα με κάποιες άσχημες καταστάσεις που περάσαμε, ήταν δίπλα μου".

1 σχόλιο

  1. Ξάνθη και Απόλλων έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα δύσκολα θα μας φτάσουν , όμως δεν πρέπει να εφησυχαστούμε , μέχρι να σωθούμε και μαθηματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή