Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να παίξουμε την μπάλα μας και δεν φοβόμαστε τίποτα»

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για την κρισιμότητα της νίκης επί του Λεβαδειακού, τον αγώνα με την Ξάνθη, τη σημασία...

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για την κρισιμότητα της νίκης επί του Λεβαδειακού, τον αγώνα με την Ξάνθη, τη σημασία που έχει για τη Σκόντα το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αλλά και το τι ξεχωρίζει από την ακριτική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη επί του Λεβαδειακού: "Ήταν μια νίκη που θα την χαρακτήριζα ως τη πιο σημαντική του πρωταθλήματος βάση των αποτελεσμάτων που είχαν προηγηθεί. Η νίκη ήταν επιτακτική σ' αυτό το ματς και επίσης, καταπραΰναμε λίγο την όχι και τόσο καλή εμφάνιση με τον Ατρόμητο. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό αυτό".

Για το πως περιμένει τον αγώνα με την Ξάνθη: "Έχουμε μπροστά μας την Κυριακή ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Ξάνθη. Είναι μια πάρα πολύ καλή και δυνατή ομάδα και γίνεται ακόμα πιο δυνατή και πιο δύσκολη όταν παίζει στην έδρα της. Υπολογίστε και το γεγονός ότι προέρχεται από ήττα από τον Παναιτωλικό, οπότε καταλαβαίνετε ότι το έργο μας θα είναι αρκετά δύσκολο. Αυτό όμως δεν μας φοβίζει, δεν έχουμε άγχος. Θα πάμε να παίξουμε τη μπάλα μας, αυτή που μπορούμε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Όταν παίζουμε τη μπάλα που μπορούμε δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Εμείς απλά θα πάμε να παίξουμε τη μπάλα μας".

Για το γεγονός ότι η Ξάνθη θέλει οπωσδήποτε τη νίκη: "Είναι πάρα πολύ δύσκολο το έργο μας. Επειδή πήραμε τη νίκη επί του Λεβαδειακού, ξέρετε πολύ καλά, πως δεν σημαίνει πως έχουμε εκπληρώσει τον στόχο μας. Οι 34 βαθμοί δεν φτάνουν, δεν σου εξασφαλίζουν τον στόχο. Άρα και εμείς βλέπουμε αυτό το παιχνίδι πως αν μπορέσουμε να το κερδίσουμε θα αισθανόμαστε άνετα και για να παίξουμε ακόμα καλύτερα".

Για το τι ξεχωρίζει από το παιχνίδι της Ξάνθης: "Είναι μια ομάδα η οποία είναι "ψηλή". Έχει ένα πλεονέκτημα στα "στημένα", έχει πετύχει πάρα πολλά γκολ. Είναι το πλεονέκτημα, αλλά είναι και μειονέκτημα γιατί έχει δεχθεί γκολ από "στημένα". Εκεί θα εστιάσουμε την προσοχή μας. Γενικά όμως πρέπει να προσέξουμε γιατί είναι μία ομάδα πάρα πολύ καλή και γίνεται πιο δυνατή και αλλάζει πρόσωπο όταν παίζει στην έδρα της, όπως κάνουν οι περισσότερες ομάδες, που έχουν άλλη απόδοση εντός και άλλη εκτός".

Για το ρόλο που παίζουν οι παραδόσεις στο ποδόσφαιρο: "Οι παραδόσεις υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα. Δεν το συζητάμε. Στο χέρι μας είναι να πάμε να παίξουμε τη μπάλα μας και από εκεί και πέρα το αποτέλεσμα έρχεται. Όταν εμείς πάμε με το σκεπτικό να παίξουμε μπάλα, το αποτέλεσμα είναι άλλο πράγμα. Βεβαίως οι παραδόσεις είναι για να σπάνε".

Για τα πλάνα του στον αγώνα με την Ξάνθη: "Ξέρετε ότι ο Παύλος Μητρόπουλος απουσιάζει από το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς είναι τιμωρημένος, ενώ θα λείψει και με τον Αστέρα. Οπωσδήποτε θα υπάρχει αλλαγή σ' αυτό το κομμάτι. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε μια ομάδα με φρεσκάδα, γιατί σε μία βδομάδα καλούμαστε να δώσουμε τρία παιχνίδια που κρίνονται πάρα πολλά. Θα πρέπει να έχουμε φρεσκάδα και να μπορέσουμε να διαχειριστούμε σωστά και καλά την κούραση".

Δεν υπάρχουν σχόλια