Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χρόνια πολλά αρχηγέ!

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα, Πέμπτη (13/03), ο Χρήστος Αραβίδης. Ο αρχηγός του Πανιωνίου, ο οποίος είναι από τους "στυλοβάτες...

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα, Πέμπτη (13/03), ο Χρήστος Αραβίδης.

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, ο οποίος είναι από τους "στυλοβάτες" και πρώτος σκόρερ της ομάδας την φετινή σεζόν, κλείνει την σημερινή ημέρα τα 27 του χρόνια.

Ο έμπειρος επιθετικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα της περιοχής του, τον Ακράτητο. Την σεζόν 2006-07 έκανε το... βήμα και πήρε μεταγραφή στον Πανιώνιο, όπου αγωνίστηκε για δύο χρονιές.

Επόμενος "σταθμός" του ήταν ο Εθνικός Αστέρας όπου έκατσε για ένα χρόνο, πριν πάει στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη. Στους "κίτρινους" αγωνίστηκε για 2,5 σεζόν, ενώ το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2011/12 άνηκε στη Δόξα Δράμας.

Ο 27χρονος, πλέον, επιθετικός από την περασμένη σεζόν έχει επιστρέψει στην "Πλατεία" και στην ομάδα όπου έχει αγαπήσει ιδιαίτερα και τις τελευταίες δύο περιόδους αποτελεί το "βαρύ πυροβολικό" των κυανέρυθρων!

Εμείς ευχόμαστε στον αρχηγό του Ιστορικού, Χρήστο Αραβίδη, να έχει πάνω απ' όλα την υγεία του και φυσικά κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο!

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια