Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνεχίζονται οι επαφές...

Συνεχίζονται οι επαφές ανάμεσα στον Χρήστο Δάρα και τους ανθρώπους της κίνησης για την σωτηρία του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου. Όπως αναφέρ...

Συνεχίζονται οι επαφές ανάμεσα στον Χρήστο Δάρα και τους ανθρώπους της κίνησης για την σωτηρία του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας "sportday", ακόμη δεν έχει βρεθεί άκρη για το ποιος θα αναλάβει να βάζει την υπογραφή του και το συγκεκριμένα θέμα «φρενάρει» ο διαχειριστικός έλεγχος, καθώς δεν έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα του.

Έτσι, δεν γίνεται να πάρει κάποιος την ευθύνη και να σηκώσει στην πλάτη του τα χρέη άλλων χωρίς να γνωρίζει ποιο είναι ακριβώς το οικονομικό... άνοιγμα της ΠΑΕ.

Πάντως, όπως φαίνεται, η «τρύπα» υπολογίζεται στα 8,5 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του και ο  Χρήστος Δάρας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, δεν αποκλείεται να ζητηθεί παράταση από το Πρωτοδικείο για την κατάθεση -έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (14/3)-του ψηφοδελτίου, που αφορά τον σχηματισμό του νέου ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια