Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κουλουχέρης: «Με ενοχλεί, αλλά και με πεισμώνει ο παραγκωνισμός»

Ο αμυντικός του Πανιωνίου, Θέμης Κουλουχέρης μίλησε σ για τη βαριά ήττα από τον Ατρόμητο, την πίεση στην ομάδα, τα οικονομικά και διοικητ...

Ο αμυντικός του Πανιωνίου, Θέμης Κουλουχέρης μίλησε σ για τη βαριά ήττα από τον Ατρόμητο, την πίεση στην ομάδα, τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα του συλλόγου, τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αλλά και τον παραγκωνισμό του στα τελευταία παιχνίδια των "κυανέρυθρων".

Για την ήττα από τον Ατρόμητο και την άσχημη εμφάνιση της ομάδας του: «Πιστεύω πως ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να προσέξουμε, έπρεπε να μπούμε πειθαρχημένοι από το πρώτο λεπτό. Η συγκεκριμένη ομάδα μετά την ήττα που έκανε στον πρώτο γύρο, αλλά και πέρυσι θεωρώ ότι είχε παραπάνω κίνητρο να κερδίσει τον Πανιώνιο. Είδαμε ότι μπήκαν πολύ παθιασμένα στο παιχνίδι, από το πρώτο λεπτό κυνήγησαν το γρήγορο γκολ και δεν σταματήσαν καθόλου σε όλο το παιχνίδι. Θεωρώ ότι εμείς αντιμετωπίσαμε από την αρχή εντελώς λανθασμένα τον αγώνα».

Για το αν υπάρχει πίεση ξανά στα αποδυτήρια καθώς βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού: «Έτσι όπως βλέπω το πρωτάθλημα και ορισμένα αποτελέσματα, θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος στόχος βαθμών που μπορείς να πεις ότι αν πιάσω αυτούς τους βαθμούς κοιμάμαι ήσυχος. Το πρωτάθλημα θα πάει έτσι μέχρι την τελευταία αγωνιστική, δεν μπορούμε να πούμε ότι με 36 ή με 37 ή με 40 βαθμούς έχουμε σωθεί, πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι με σοβαρότητα, να μπορέσουμε να πάρουμε τους αγώνες μέσα στην έδρα μας που είναι τέσσερα παιχνίδια ακόμα. Τότε θα έχουμε σωθεί μαθηματικά. Βλέπουμε όλες οι ομάδες μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα οπουδήποτε, τώρα αν οφείλεται σε αγωνιστικούς ή εξωαγωνιστικούς λόγους δεν μπορώ να το γνωρίζω. Κοιτάζω τη δική μου ομάδα και βλέπω ότι οπωσδήποτε πρέπει να κάνουμε τέσσερις νίκες στην έδρα μας».

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Λεβαδειακό: «Είναι μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους μ' εμάς. Βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά από εμάς και θεωρώ ότι και αυτοί έχουν κίνητρο, δεν θα είναι ένα παιχνίδι που το ενδιαφέρον θα είναι μονόπλευρο. Πρέπει να δώσουμε τη δική μας μάχη από το πρώτο λεπτό. Να παρουσιαστούμε σοβαροί, δυνατοί και για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Αν δεν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι θα μπούμε σε μεγαλύτερες περιπέτειες και θα είμαστε με το μαχαίρι στο λαιμό».

Για το αν είναι πιο εύκολο το ματς από τη στιγμή που ο Λεβαδειακός κέρδισε τον Παναιτωλικό την προηγούμενη αγωνιστική: «Άλλο να έρχεται μια ομάδα στην έδρα σου και να είναι δύο βαθμούς μπροστά από σένα και άλλο να είναι ισόβαθμη με σένα ή να έχει λιγότερους. Θεωρώ όμως ότι και πάλι θα έχει το ίδιο κίνητρο με εμάς. Πρέπει να δείξουμε ότι παίζουμε στο γήπεδό μας, ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Λεβαδειακό: «Βλέπω ότι η Λιβαδειά είναι μια ομάδα πολύ καλή μεσοεπιθετικά γιατί σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια. Από την άλλη έχει αμυντικές λειτουργίες γιατί δέχεται εύκολα γκολ. Επίσης, πολλά παιχνίδια τα έχει πάρει με ανατροπή. Πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στους επιθετικούς της ομάδας που βγάζουν πολύ εύκολα γκολ και να χτυπήσουμε στα αδύνατα σημεία της ομάδας που παρουσιάζεται λίγο απρόσεχτη αμυντικά».

Για το αν επηρεάζεται η εικόνα της ομάδας από το γεγονός ότι, όπως γράφεται, πολλοί από τους παίκτες της ομάδας του, έχουν συμφωνήσει με άλλον σύλλογο: «Όχι δεν το πιστεύω. Εγώ θέλω να μιλήσω σαν τρίτο πρόσωπο που ζω ορισμένα παιδιά από κοντά. Οι προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός είναι δικό του θέμα, από τη στιγμή που νομικά τους δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσουν κάπου αλλού, χωρίς να ξέρω ότι έχει υπογράψει κάποιο παιδί αλλού, ο καθένας παίρνει την απόφασή του και κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για τον εαυτό του. Εγώ δεν βλέπω καμία αδιαφορία σε κανένα παιδί. Ορισμένα παιχνίδια είναι και θέμα δυνατοτήτων, μη ξεχνάμε ότι παίζαμε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο. Είναι μια ομάδα οργανωμένη, έχει ένα σταθερό κορμό ποδοσφαιριστών και κάθε χρόνο κάνει κινήσεις προσεκτικές με παίκτες που μπαίνουν κατευθείαν μέσα στην ενδεκάδα. Αντίθετα με εμάς, που είμαστε μια ομάδα που κάθε χρόνο και σε κάθε μεταγραφική περίοδο αποδυναμωνόμαστε και προσπαθούμε διαρκώς να δημιουργήσουμε έναν κορμό. Από την άλλη ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που έχει δώσει τη δυνατότητα σ' αυτά τα παιδιά να δείξουν ποια είναι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν η ομάδα δεν αντιμετώπιζε αυτά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει θεωρώ πως θα ήταν ο παράδεισος για κάθε ποδοσφαιριστή. Έχει καλούς ανθρώπους που δουλεύουν για την ομάδα, έχει βαριά φανέλα και μεγάλη ιστορία. Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα όλοι οι παίκτες θα ήθελαν να παραμείνουν στην ομάδα. Δυστυχώς όμως πρέπει να αντιμετωπίζουμε ρεαλιστικά την πραγματικότητα, να βλέπουμε πως έχουν τα πράγματα. Εμείς όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε απλήρωτοι, φέτος σχεδόν όλη τη χρονιά και ο καθένας μπορεί να πράξει και πάρει όποια απόφαση είναι πιο συμφέρουσα για τον εαυτό του».

Για την προσπάθεια του Δάρα και της Πανιώνιας Κίνησης: «Οποιοσδήποτε μπορεί να βοηθήσει αυτή τη στιγμή είναι καλοδεχούμενος. Ο κύριος Δάρας έχει δείξει ότι είναι ένας άνθρωπος σοβαρός, έχει την προσωπικότητα να ηγηθεί μιας προσπάθειας και θεωρώ ότι με μπροστά τον κύριο Δάρα και αν ενωθούν όλοι οι άνθρωποι οι επιφανείς οικονομικά πιστεύω πως μπορεί να βγει κάτι καλό στο τέλος. Πιστεύω πως χειρότερα δεν μπορούν να πάνε τα πράγματα. Έτσι όπως τα ζω τα πράγματα στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια, θεωρώ ότι είμαστε στο χειρότερο σημείο οικονομικά και οργανωτικά. Όταν ήρθα πριν δύο χρόνια στην ομάδα, υπήρχαν κάποιες βάσεις, είχε ένα προπονητικό κέντρο, είχε κάποιο ρόστερ με έμπειρους παίκτες και ξαφνικά μέσα σε δύο χρόνια, η ομάδα έχει βρεθεί χωρίς προπονητικό κέντρο, συνεχώς να αποδυναμώνεται. Ακόμα και οι πιτσιρικάδες που είχαν βγει και είχε δημιουργηθεί ένας κορμός, θεωρητικά είναι ελεύθεροι να υπογράψουν σε οποιαδήποτε ομάδα θέλουν. Οπότε οποιοσδήποτε μπορεί να βοηθήσει αυτή τη στιγμή και είναι σοβαρός όπως ο κύριος Δάρας και οι υπόλοιποι άνθρωποι που ήρθαν να βοηθήσουν πρέπει να βάλουν ένα στόχο και ένα όραμα για τον Πανιώνιο και να δημιουργήσουν κάτι καλό από την αρχή».

Για την κατάσταση του μετά με τον τραυματισμό: «Ο λόγος που δεν αγωνίζομαι είναι καθαρά θέμα προπονητή. Ήρθε ένας καινούργιος προπονητής, με τον οποίο είχε συνεργαστεί παλιά στον Άρη, θεώρησε ότι δεν είμαι έτοιμος να αγωνιστώ, μάλλον βλέπει ότι δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, αλλά εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ μέσα από την προπόνηση να ξαναέρθω στο σημείο που ήμουν πριν. Έχω αποδείξει αυτά τα δύο χρόνια που είμαι στον Πανιώνιο, αν και αφιλοκερδώς γιατί δεν έχω οικονομικό όφελος αυτή τη στιγμή, είμαι εδώ, βοηθάω και δίνω τα "φώτα" μου στα νέα παιδιά. Αν μη τι άλλο, θεωρώ, ότι η έως τώρα παρουσία μου στον Πανιώνιο είναι πετυχημένη».

Για το αν τον ενοχλεί ο παραγκωνισμός: «Εννοείται πως με ενοχλεί. Με ενοχλεί, αλλά από την άλλη με πεισμώνει σαν άνθρωπο και σαν αθλητή. Έχω μάθει, παρόλο που είμαι σε μια ηλικία προχωρημένη ποδοσφαιρικά ας πούμε, έχω ακόμα κίνητρο και να αποδείξω πράγματα. Γι' αυτό και κάθομαι στον Πανιώνιο. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα στα δύσκολα, να βοηθάω τα νέα παιδιά και αν μη τι άλλο έχω δείξει πως αν ήθελα τον εύκολο δρόμο θα μπορούσα να πάω σε μια άλλη ομάδα να που να έχω οικονομικό όφελος μέχρι να κολλήσω τα τελευταία ένσημα στο ποδόσφαιρο»

1 σχόλιο

  1. Πολυ καλη η συνεντευξη του Κουλοχερη ειπε τα πραγματα με το ονομα τους απλα οταν εδινε την συνεντευξη το πουλμαν δεν το ειχαν παρη ουτε τις δοσεις απο το εργαλειο μετακινησεις δεν πληρωσαν οι εξυγιαντες νεας κοπης παραγοντες, πιστευω στα επομενα παιχνιδια σωτηριας αν ειναι ετοιμος να τον χρησιμοποιησει ο Αναστο γιατι ειναι εμπειρος και νομιζω εχει θεσει στην ενδεκαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή