Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να επιστρέψει στις επιτυχίες...

Να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει ο Πανιώνιος στην σημερινή (01/03) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό, για την 20η αγω...

Να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει ο Πανιώνιος στην σημερινή (01/03) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ.

Το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετράει ένα σερί ηττών και άπαντες στο κυανέρυθρο στρατόπεδο πιστεύουν πως η ομάδα θα δείξει το καλό πρόσωπο που είχε και κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα φύγει με τη νίκη από τα Ηλύσια.

Ο κόουτς του Ιστορικού δεν θα έχει στην διάθεση του τον Κέβιν Λάνγκφορντ, ο οποίος στην αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής (23/2) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό έπαθε ράγισμα στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα, που προσδιορίζεται από δύο έως τρεις εβδομάδες.

«Είναι σημαντικό ματς για μας», σχολίασε Γιάννης Σφαιρόπουλος και εξήγησε: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που «καίγεται» για την νίκη και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι πνευματικά και σωματικά για έναν δύσκολο αγώνα». «Χρειάζεται να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση και ενέργεια για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης», ήταν αναλυτικά τα λόγια του.

Από την μεριά του ο Χρήστος Σαλούστρος τόνισε: «Είναι δύσκολος αγώνας. Ο Ηλυσιακός «καίγεται» για την νίκη, ενώ εμείς προερχόμαστε από κακά αποτελέσματα και θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Θα είναι ένα σκληρό ματς. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και το σημαντικό είναι τι θα κάνουμε εμείς. Θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την νίκη και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα στο τέλος θα είναι καλό για μας».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια