Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναστόπουλος: «Όλα εξαρτώνται από εμάς»

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για την κατάσταση της ομάδας μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα, τον αγώνα με την Καλλονή,...

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για την κατάσταση της ομάδας μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα, τον αγώνα με την Καλλονή, αλλά και τα συναισθήματά του για το πρώτο εντός έδρας ματς ως προπονητής των κυανέρυθρων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova

Για την κατάσταση στην ομάδα μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα: "Πάντα όταν μία ομάδα κερδίζει και ειδικά εκτός έδρας, είμαστε χαρούμενοι και ευχαριστημένοι, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι με τη νίκη αυτή εκπληρώσαμε τον στόχο μας. Για να έχει αντίκρισμα η νίκη που κάναμε κόντρα στον Απόλλωνα θα πρέπει την Κυριακή να κερδίσουμε την Καλλονή για να μπορέσουμε να ανέβουμε κι άλλο βαθμολογικά και στο τέλος του πρωταθλήματος να δούμε τι έχουμε καταφέρει".

Για το πως περιμένει τον αγώνα με την Καλλονή: "Είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Καλλονή είναι μία ομάδα πάρα πολύ καλή, παίζει με αιφνιδιασμούς. Είναι μία ομάδα που χρειάζεται προσοχή. Από την άλλη εμείς αν έχουμε τα στοιχεία που είχαμε με τον Απόλλωνα, τη διάθεση, την κίνηση χωρίς τη μπάλα και την ταχύτητα θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα από τη δική μας απόδοση".

Για το τι ξεχωρίζει από την Καλλονή: "Σίγουρα είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα με επικίνδυνους και γρήγορους παίκτες μεσοεπιθετικά, οπότε χρειάζεται προσοχή. Όχι μόνο αυτοί, αλλά όλοι οι παίκτες. Όλη η ομάδα χρειάζεται προσοχή".

Για τα συναισθήματά του για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι ως προπονητής του Πανιωνίου: "Αισθάνομαι όπως αισθανόμουν και σαν ποδοσφαιριστής που όταν πρωτοξεκίνησα από τη Δάφνη, εναντίον των Ιωαννίνων σ' ένα παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, είχαμε έρθει 0-0 και είχα κερδίσει ένα πέναλτι. Κάπως έτσι αισθάνομαι. Όμορφα, ωραία, άνετα και θα γίνει πιο ωραίο αυτό αν μπορέσουμε να κερδίσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια