Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θέλει τη νίκη...

Νίκη για να «κλειδώσει» ουσιαστικά την τρίτη θέση θέλει ο Πανιώνιος, όπου σήμερα (15/03,16:00) υποδέχεται στο κλειστό της Αρτάκης τον Ίκα...

Νίκη για να «κλειδώσει» ουσιαστικά την τρίτη θέση θέλει ο Πανιώνιος, όπου σήμερα (15/03,16:00) υποδέχεται στο κλειστό της Αρτάκης τον Ίκαρο.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη επί του Ηλυσιακού και θα επιδιώξουν να φτάσουν στην κατάκτηση της επιτυχίας και κόντρα στον σύλλογο της Χαλκίδας, ώστε να έχουν το πάνω χέρι για την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει δεν θα έχει στην διάθεση του στην εν λόγω συνάντηση τους τραυματίες Κέβιν Λάνγκφορντ (ράγισμα στο δεξί γόνατο) και Χρήστο Σαλούστρο (μυϊκός σπασμός στην μέση).

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, μιλώντας για το ματς, τόνισε: «Είναι ένα ακόμη σημαντικό ματς για μας απέναντι σε μια ομάδα, που θέλει πολύ την νίκη. Την νίκη, όμως, θέλουμε και εμείς για να διατηρήσουμε την θέση που έχουμε στην βαθμολογία από την αρχή της φετινής σεζόν. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα και ετοιμότητα και να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή έως το τέλος του αγώνα».

Και ο Ούρος Ντούβνιακ ανέφερε: «Ο Ίκαρος είναι μια από τις πιο αθλητικές ομάδες του πρωταθλήματος. Έχουν στην θέση του πλέι μέικερ τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, ο οποίος είναι έμπειρος παίκτης και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά και λύσεις σε όλες τις υπόλοιπες θέσεις. Είναι ομάδα που θέλει να παίζει σε υψηλό ρυθμό. Εμείς δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να πάρουμε τα ριμπάουντ και να ελέγξουμε εμείς τον ρυθμό. Το πρωτάθλημα έχει μπει στην πιο κρίσιμη φάση του και ελπίζω το γήπεδο να γεμίσει στο αυριανό ματς και σε όσα ακολουθήσουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια