Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανέκδοτο: «Ο κος Πουρσανίδης 1 αγωνιστική εκτός»

Τη Κυριακή 23/2/14 στο κλειστό μπάσκετ της Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ παρακολουθήσαμε στο ματς Πανιώνιος-Παναθηναϊκός "ένδοξη" διαιτησία ανάλογη...

Τη Κυριακή 23/2/14 στο κλειστό μπάσκετ της Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ παρακολουθήσαμε στο ματς Πανιώνιος-Παναθηναϊκός "ένδοξη" διαιτησία ανάλογη με το θλιβερό παρελθόν αγώνων με Παναθηναϊκό.

Κάποιος κος Πουρσανίδης, δικηγόρος "και καλά" στο επάγγελμα,ανακάλυψε επιθετικό φάουλ του Μακόλουμ στον Γκιστ και έτσι το καλάθι και φάουλ έγινε επιθετικό με το "έτσι" θέλω του κου δικηγόρου..και βέβαια κάποιοι πατρώνοι της διαιτησίας τι έκαναν; 1 αγωνιστική χάδι!!! δηλαδή γυρνάει ο κος!!! και συνεχίζει το Θεάρεστο έργο του.

Πολύ σοφά ο Ν.Παπαδογιάννης έγραψε: "ΠΑΝΙΩΝΙΕ και ΠΑΟΚ απαγορεύεται να κερδίσετε ΟΣΦΠ και ΠΑΟ"..ακριβώς αυτή είναι η αλήθεια!!!

Θέλω όμως εδώ να θίξω κάτι άλλο που είναι σκέτη πρόκληση στις εποχές που ζει η χώρα μας.
Οι κοι αυτοί με τα γκρι λαμβάνουν 580€ για κάθε ματς Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!! Ποιοί είναι αυτοί;!!! δεν κατάλαβα!! όλοι τους δηλώνουν κάποιο επάγγελμα καμία σχέση με αθλητισμό εκτός από 2 που είναι καθηγητές φυσικής αγωγής.

Άρα δεν έχουν την ψυχολογία του αθλητή και προκειμένου να έχουν δημοσιότητα 2 ωρών γίνοντε αρνητικοί πρωταγωνιστές!!Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν παίξει έστω και το παραδοσιακό "μονό" γιατί απλά δεν ξέρουν μπάσκετ.Και βέβαια τα 580€ μίνιμουμ σε κάθε ματς έιναι στη τσέπη!!!
Έτσι λοιπόν ο κος "μεταφορά μπάλλας" Ταβουλαρέας επιβιώνει!!!Ο κος Μάνος junior απαπαπαπαπα!!! ο κος Πουρσανίδης επιθετικό ανύπαρκτο!!! και βέβαια οι τεχνικές ποινές "πέφτουν" χαλάζι γιατί απλά ο προπονητής είπε "ποιο φάουλ"!!!αλλά βέβαια τί να πρωτοθυμηθώ από τους νυν υπεύθυνους διαιτησίας όταν ήταν στην ενεργό δράση, Γιάννη Ράλη στη Γλυφάδα, Πιτσίλκας στη Ν.Σμύρνη,μέτρησε πεντακάθαρο εμπρόθεσμο,Κορομηλάς ΟΑΚΑ με τον "Παύλο Θεέ πάρε τη ΠΑΕ" να του τραβάει τον γιακά στο ημίχρονο!!!....Ταβουλαρέας,Πουρσανίδης,Χριστοδούλου και όλοι αυτοί μόνο με έναν συγκεκριμένο αντίπαλο.. "Παναθηναϊκός" κύριοι.

Υποστηρίζω μια ζωή ότι ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ δεν ασχολήθηκαν με αυτούς τους τύπους!! αλλά αυτοί προσπαθούν να τους καλοπιάνουν για άλλους λόγους ή απλά για να υπάρχουν στη διαιτησία!Γιατί απλούστατα είναι στη ζωή αποτυχημένοι και κάποιοι τους έβαλαν στη διαιτησία να αμείβονται πλουσιοπάροχα και ας ακούνε και κανέναν μπινελίκι!!!

Και έρχονται και κάποια "φιντάνια" απίστευτα!!!Κάποιος εκκένωσε γήπεδο που είχε μέσα 15 άτομα!! άλλος απειλούσε Θεούς και Δαίμονες γιατί τον ενοχλούσαν καραμούζες και βέβαια πλήρη άγνοια κανονισμών.

1)Έφτασε η ώρα να αντιδράσουν οι 12 ομάδες για την προκλητική αμοιβή
2)Οι τιμωρίες να είναι βαριές και όχι χάδια

Μπράβο στους οργανωμένους του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ,δεν έγινε τίποτα απολύτως μετά το ελεεινό αυτό σφύριγμα, εντάξει. ποπκορν!! άδεια μπουκάλια νερό και τέλος φυσικά οι 3 γκρι έφυγαν σαν κύριοι!!
Προτείνω στους Πανιώνιους φίλους όταν γίνει ξανά τέτοιο σφύριγμα ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και τότε θα δούμε τί θα κάνει NOVA-ΕΣΑΚΕ-ΟΠΑΠ!!!Ας είμαστε για ακόμη μια φορά ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ!!

Και τέλος στην "ΜΠΟΜΠΑΝ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ" B.C. Arena ο πρώτος που θα μπει.. η μάλλον μπαίνει είναι ο ΗΛΙΑΣ ΛΙΑΝΟΣ.

Γιώργος Τζανίδης...

1 σχόλιο

  1. Ωραιο αρθρο φιλε Γιωργο!Tο γηπεδο ειναι το πιο ζωτικο σημειο για το μελλον της ομαδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή