Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η κοπή πίτας των Παλαιμάχων (photos)

Την πίτα τους έκοψαν το βράδυ της Πέμπτης (13/02) οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου στο νυχτερινό κέντρο της Νέας Σμύρνης "...

Την πίτα τους έκοψαν το βράδυ της Πέμπτης (13/02) οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου στο νυχτερινό κέντρο της Νέας Σμύρνης "Άσπρο πιάτο".

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στον χώρο, με το πρόγραμμα της εκδήλωσης να περιλαμβάνει αρχικά βραβεύσεις και εν συνεχεία μουσική διασκέδαση.
Οι Παλαίμαχοι τίμησαν τους Νόνι Λίμα, Στέλιο Αποσπόρη και Έβανς Παυλόπουλο για την προσφορά τους στον Ιστορικό, ενώ έδωσαν και τιμητική πλακέτα στον Τάκη Γκίκα που είναι ο υπεύθυνος της αιμοδοσίας που πραγματοποιούν όλα αυτά τα χρόνια οι Πάνθηρες.
Ο Θωμάς Μαύρος ήταν ο άνθρωπος που κλήθηκε να δώσει την πλακέτα στον Λίμα και με την ευκαιρία αυτή θέλησε να ξεκαθαρίσει πως «...πολλοί μου λέτε πως αγαπάω περισσότερο την ΑΕΚ. Αυτό είναι ψέμα. Τον Πανιώνιο τον αγαπάω πάρα πολύ. Θέλω να πω ότι ο Πανιώνιος είναι η οικογένεια, ο πατέρας μου, η μάνα μου και το σπίτι μου, η ΑΕΚ ήταν η γυναίκα μου, όμως ξαναγύρισα σπίτι μου», ήταν χαρακτηριστικά κάποια από τα λόγια του.
Μετά το τέλος των βραβεύσεων οι τραγουδιστές του κέντρου ανέλαβαν την διασκέδαση του κόσμου, με το πρόγραμμα να κρατάει μέχρι αργά.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο