Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κούρος στα panionianea.gr: «Η ομάδα αρχίζει να βρίσκει τον δρόμο της»

Ο Αλέξανδρος Κούρος, στο περιθώριο της Πανιώνιας εκδήλωσης της ιστοσελίδας μας, μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr τόσο για το αγωνιστικ...

Ο Αλέξανδρος Κούρος, στο περιθώριο της Πανιώνιας εκδήλωσης της ιστοσελίδας μας, μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας όσο και για την έλευση του Νίκου Αναστόπουλου, αλλά και για το ερχόμενο ματς με την Καλλονή.


Συνέντευξη στον Ανδρέα Καραγιάννη

Πανιώνια εκδήλωση από τα panionianea.gr, όπου σύσσωμη ηοικογένεια του Πανιωνίου έδωσε το παρών παρών. Πες μας πως σου φάνηκε: «Είναι πάρα πολύ όμορφο αυτό που έγινε. Είχε πάρα πολύ κόσμο είναι πολύ καλό να γίνονται αυτά τα πράγματα, είναι πολύ ωραίο που υπάρχει μία ιστοσελίδα σαν τα panionianea.gr που μπορούμε να μαθαίνουμε τα πάντα για τον Πανιώνιο. Ελπίζω και εύχομαι να μεγαλώνει συνέχεια και να πάνε όλα καλά.»

Ποιο πιστεύεις πως είναι το άμεσο μέλλον της ομάδας με τις αλλαγές που έχουν γίνει; :«Πιστεύω ότι η ομάδα αρχίζει να βρίσκει τον δρόμο της. Πρέπει να καταφέρουμε να βγάλουμε την χρονιά μέχρι το καλοκαίρι κι από εκεί και πέρα οι αρμόδιοι να κάνουν σωστό προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς που πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά.»

Την αλλαγή του προπονητή πως την θεωρείς; :«Στεναχωρήθηκα που έφυγε ο κ. Παναγόπουλος. Από εκεί και πέρα όμως πιστεύω πως πρέπει να το αφήσουμε πίσω αυτό και να συνεχίσουμε τον καινούργιο μας προπονητή τον κ.Αναστόπουλο τον οποίο γνωρίζομε καλά ποιος είναι.»

Για τον αγώνα με την Καλλονή: «Σίγουρα για να έχει αντίκτυπο το «διπλό» της Ριζούπολης ενάντια στον Απόλλωνα πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή. Κάτι το οποίο πιστεύω πως θα το καταφέρουμε και θεωρώ πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα για την συνέχεια, καθώς θα μας έχει φύγει το άγχος.  Πιστεύω πως θα τερματίσουμε σε καλύτερη θέση από πέρσι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια