Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Προετοιμασμένοι για δύσκολο αγώνα»

Προετοιμασμένος σωματικά και πνευματικά για δύσκολη αναμέτρηση (1/3, 4 μ.μ.) στα Ιλίσια με αντίπαλο τον Ηλυσιακό για την 20η αγωνιστική τ...

Προετοιμασμένος σωματικά και πνευματικά για δύσκολη αναμέτρηση (1/3, 4 μ.μ.) στα Ιλίσια με αντίπαλο τον Ηλυσιακό για την 20η αγωνιστική της Α1 πρέπει να είναι ο Πανιώνιος σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

«Είναι σημαντικό ματς για μας», σχολίασε ο προπονητής των «κυανέρυθρων» και εξήγησε: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που «καίγεται» για την νίκη και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι πνευματικά και σωματικά για έναν δύσκολο αγώνα». «Χρειάζεται να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση και ενέργεια για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης», επισήμανε ο Σφαιρόπουλος.

«Είναι δύσκολος αγώνας», συμφώνησε με τον προπονητή του, ο Χρήστος Σαλούστρος και παρατήρησε: «Ο Ηλυσιακός «καίγεται» για την νίκη, ενώ εμείς προερχόμαστε από κακά αποτελέσματα και θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Θα είναι ένα σκληρό ματς. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και το σημαντικό είναι τι θα κάνουμε εμείς. Θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την νίκη και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα στο τέλος θα είναι καλό για μας».

Ο κόουτς του «Ιστορικού» δεν θα έχει στην διάθεση του τον Κέβιν Λάνγκφορντ, ο οποίος στην αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής (23/2) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό έπαθε ράγισμα στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα, που τοποθετείται από δύο έως τρεις εβδομάδες.

1 σχόλιο