Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σφαιρόπουλος στα panionianea.gr: «Υπηρετούμε μία Ιστορική ομάδα»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr για την Πανιώνια εκδήλωση που πραγματοποίησε η ιστοσελίδα μας, αλλά και για τ...

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr για την Πανιώνια εκδήλωση που πραγματοποίησε η ιστοσελίδα μας, αλλά και για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού.


Επίσης ο Έλληνας προπονητής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ρόλο που έπαιξε η διαιτησία στον πρόσφατο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Συνέντευξη στον Ανδρέα Καραγιάννη

Πείτε μας δύο λόγια σχετικά με την Πανιώνια εκδήλωση της ιστοσελίδας μας, όπου είδαμε να δίνει το παρών όλος ο Πανιώνιος:  «Αρχικά ας μιλήσουμε για τα Πανιώνια Νέα. Πρόκειται για μία αξιέπαινη και αξιόλογη προσπάθεια γιατί είναι το μοναδικό μέσο που ενημερώνει άρτια, έγκαιρα και έγκυρα τους φιλάθλους του Πανιωνίου για όλα τα τμήματα του. Το παρακολουθούμε κι εμείς απ’ το μπάσκετ γι’ αυτό και ήρθαμε εδώ όλοι μαζί να τιμήσουμε με την παρουσία μας τους ανθρώπους αυτούς που δουλεύουν για το καλό του Πανιωνίου και την έγκαιρη ενημέρωση και υποστηρίζουν όλα τα τμήματα. Όσον αφορά ότι εδώ βρίσκονται όλα τα τμήματα του Πανιωνίου, αυτό είναι μια πολύ σημαντική στιγμή και μέσω της εκδήλωσης αυτής έχουμε την ευκαιρία όλοι εμείς που υπηρετούμε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος να βρεθούμε σαν οικογένεια και να είμαστε όλοι μάχιμοι για το καλό του Πανιωνίου.»

Η ομάδα μετά από τις συνεχόμενες ήττες βρίσκεται σε μία κατάσταση η οποία σας αγχώνει για την συνέχεια;: « Όχι, άγχος δεν υπάρχει γιατί εμπιστευόμαστε το υλικό που έχουμε, τους παίχτες μας και τον τρόπο που δουλεύουμε. Είναι αλήθεια ότι τα διπλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη εδώ και τέσσερις μήνες, από την αρχή της χρονιάς μέχρι τώρα, έφεραν μια φθορά στην ομάδα κυρίως πνευματικής κούρασης γιατί είναι πολύ δύσκολο να παίζεις δύο αγώνες την βδομάδα και κάθε ματς να έχεις προετοιμασία για να κερδίσεις τα παιχνίδια αυτά γιατί έτσι αντιμετωπίζονται τα συγκεκριμένα ματς. Είχαμε κάποια φθορά, δεν είχαμε χρόνο να δουλέψουμε, οι προπονήσεις ήταν ελάχιστες μεταξύ των ταξιδιών και των δύο παιχνιδιών. Τώρα όμως είναι η ευκαιρία να δουλέψουμε τα λάθη που διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν, να φρεσκάρουμε την ομάδα και πνευματικά και σωματικά και να μπούμε στην τελική ευθεία. Είναι πολύ καλό ότι παρόλο ότι χάσαμε κάποια παιχνίδια η ομάδα κρατάει ακόμα την τρίτη θέση και αυτός είναι ο νούμερο ένα στόχος μας να τερματίσουμε και πάλι τρίτοι και στα πλέει οφ να τα δώσουμε όλα και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό.»

Θεωρείτε ότι τα σφυρίγματα στο ματς με τον Παναθηναϊκό δεν επέτρεψαν στην ομάδα να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από τον συγκεκριμένο αγώνα; :«Εγώ δεν θέλω να μιλάω για την διαιτησία, ασφαλώς όλοι είδαν τι έγινε, παραδέχθηκαν τα λάθη τους και οι ίδιοι οι άνθρωποι της διαιτησίας. Πιστεύω όμως ότι λάθη γίνονται. Σίγουρα εγώ θεωρώ ότι τα λάθη αυτά έκριναν τον αγώνα. Γενικά όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ήταν μια προσπάθεια πολύ αξιόλογη της ομάδος, ήταν ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια, παρόλο που χάσαμε ήμασταν ανταγωνιστικοί και μείναμε στην διεκδίκηση της νίκης κόντρα σε όλες αυτές τις αντιξοότητες μέχρι το τέλος και μπορούσαμε ακόμα και να κερδίσουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια