Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Διπλό» με... μαέστρο τον Λάσνικ!

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Αντρέας Λάσνικ ο Ιστορικός πέρασε νικηφόρα από τη Ριζούπολη, επικρατώντας με 2-1 του Απόλλωνα. Οι κυανέ...

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Αντρέας Λάσνικ ο Ιστορικός πέρασε νικηφόρα από τη Ριζούπολη, επικρατώντας με 2-1 του Απόλλωνα.

Οι κυανέρυθροι, στο ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο της ομάδας, είχαν πολύ καλή παρουσία και δίκαια έφτασαν στην πολύ σημαντική επικράτηση.

Εξαιρετική εμφάνιση από όλους τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, ενώ συγκλονιστική ήταν και οι παρουσία των περίπου 500 οπαδών του συλλόγου, οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρών στην έδρα του Απόλλωνα.

Το παιχνίδι

Οι δύο ομάδες μπήκαν συντηρητικά στον αγωνιστικό χώρο, με τα πρώτα λεπτά να είναι αναγνωριστικά.

Στο 6’ ο Πανιώνιος έγινε απειλητικός, με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Λάσνικ να περνάει λίγα μέτρα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τζόρβα.

Δέκα λεπτά αργότερα, όμως, οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να βρουν δίχτυα και να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Παντελιάδης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ανέστης πραγματοποίησε άστοχη έξοδο, με την μπάλα να καταλήγει στον Αμπρόουζ και αυτός με ψύχραιμο σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου στα επόμενα λεπτά ανέβασε ρυθμούς, έδειξε ψυχικά αποθέματα και μέσε σε διάστημα εφτά λεπτών κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ.

Αρχικά, στο 31’ ο Λάσνικ με ψύχραιμο πλασέ, μετά από εξαιρετική ενέργεια του Ντούνη και έξυπνη προσποίηση του Κολοβού, έφερε το ματς στα ίσια. Εφτά λεπτά αργότερα και πάλι ο Αυστριακός με εύστοχο χτύπημα από τα 11 βήματα, έπειτα από πέναλτι που κέρδισε ο Ντούνης, έκανε το 1-2 για τον Ιστορικό, βάζοντας «φωτιά» στην εξέδρα όπου βρίσκονταν οι οπαδοί του Πανιωνίου.

Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τον Πανιώνιο να πηγαίνει την ροή του ματς εκεί που ήθελε και τον Απόλλωνα να προσπαθεί ανορθόδοξα να φτάσεις προς την εστία του Ανέστη.

Ο Ιστορικός κρατούσε τον έλεγχο του αγώνα, με τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν καλή ευκαιρία στο 79’, με τον Ανέστη να διώχνει πολύ δύσκολα την κοντινή κεφαλιά του Πετρόπουλου.

Στα επόμενα λεπτά δεν υπήρξε κάποια διαφοροποίηση, ο Πανιώνιος με άνεση κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα και στο 90’ θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα, όμως ο Τζόρβας έδιωξε το τετ α τετ του Ντούνη.

Απόλλων (Λόρι Σάντσεζ): Τζόρβας, Αργυρόπουλος (42’ Φαρινόλα), Δεληζήσης, Αλβάρεζ, Κανακούδης (46’ Τσιλιγγίρης), Παντελιάδης, Τσοκάνης, Μίνγκας, Πετρόπουλος, Ντάλμπεργκ, Αμπρόουζ (75’ Σόντερμπεργκ)

Πανιώνιος (Νίκος Αναστόπουλος): Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Ντούνης (90’ Πάνος), Λαμπρόπουλος, Γιάννου, Κολοβός, Παντίδος, Μητρόπουλος, Λάζνικ (85’ Ζαχαράκης)

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια