Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κρατάει την καλή εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου…

Την κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου «πλήρωσε» ο Πανιώνιος στο «Καραϊσκάκη», όπου ηττήθηκε με 2-0 από τον γηπεδούχο Ολυμπιακό. Η ομάδα ...

Την κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου «πλήρωσε» ο Πανιώνιος στο «Καραϊσκάκη», όπου ηττήθηκε με 2-0 από τον γηπεδούχο Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Παναγόπουλου μπήκε παραπάνω από όσο έπρεπε φοβισμένη στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να δεχτεί τα δύο τέρματα στο πρώτο 20λεπτο (11’,18’).

Οι κυανέρυθροι στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκαν πολύ βελτιωμένοι, δημιούργησαν αρκετές τελικές ενέργειες, είχαν ένα δοκάρι και γενικότερα η καλή τους εμφάνιση έφερε χαμόγελα στο στρατόπεδο του Ιστορικού.

Ο Πανιώνιος αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, με τους Κούρντι, Κολοβό και Παντίδο να μένουν στον πάγκο.

Το παιχνίδι

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 11ο λεπτό κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Ο πρώην κυανέρυθρος, Ανδρέας Σάμαρης, με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Οι παίκτες του Πανιωνίου δεν κατάφεραν στη συνέχεια να κερδίσουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έτσι οι γηπεδούχοι, έχοντας την κατοχή της μπάλας, έφτασαν εφτά λεπτά αργότερα (18’) και στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος.

Σκόρερ για την ομάδα του Πειραιά ο Σέποβιτς με κεφαλιά, ύστερα από ατομική ενέργεια και σέντρα του Κάμπελ.

Η ομάδα του Παναγόπουλου δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική προς την εστία του Ρομπέρτο, με το 2-0 να μένει έως το τέλος του 45λεπτου.

Πέντε λεπτά μετά το ξεκίνημα της «επανάληψης» ο νεοεισελθόν Κολοβός σπατάλησε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ ο Πανιώνιος, καθώς αν και βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, προσπάθησε να περάσει τους αντιπάλους του αντί να τελειώσει γρήγορα τη φάση.

Η επιθετική «όρεξη» του Πανιωνίου συνεχίστηκε και στα αμέσως επόμενα λεπτά. Στο 53’ ο Αραβίδης έκανε το δυνατό σουτ, όμως ο Ρομπέρτο έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Ζαχαράκης με ατομική ενέργεια έφτασε έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, όμως το συρτό σουτ που έκανε μπλόκαρε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ο Ρομπέρτο.

Από την μεριά του ο Ολυμπιακός είχε κάποιες καλές στιγμές, όμως οι ενέργειες των Σαβιόλα, Παπαδόπουλου και Πέρεζ δεν είχαν θετική κατάληξη.

Στο 72’ χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Κολοβός έβγαλε τον Αραβίδη τετ α τετ με τον Ρομπέρτο, όμως ο επιθετικός του Ιστορικού δεν μπόρεσε να «κερδίσει» τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Εφτά λεπτά αργότερα ο Μητρόπουλος λίγο έλειψε να πετύχει ένα εκπληκτικό και συγχρόνως σπάνιο γκολ. Ο αμυντικός μέσος του Ιστορικού έπιασε το μονοκόματο σουτ από πολύ μεγάλη απόσταση, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Ολυμπιακού.

Στο 83’ οι γηπεδούχοι είχαν την καλή τους ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, με τον Παπαδόπουλο να εξουδετερώνει εντυπωσιακά την κοντινή κεφαλιά του Αβράαμ.

Στο 90’΄πραγματοποιήθηκε η τελευταία καλή στιγμή του Πανιωνίου, με τον Ρομπέρτο να διώχνει το καλό σουτ του Σταυροθανασόπουλου.

Το 2-0 έμεινε έως το φινάλε, με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο να «πετάει» την κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και να κρατάει την μεγάλη βελτίωση της ομάδας στην «επανάληψη».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Εντινγκά, Σαβιόλα, Σάμαρης (69’ Πελέ), Χολέβας, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Κάμπελ, Σαλίνο, Σέποβιτς (59’ Ντομίνγκεζ), Ολαϊτάν (51’ Πέρεζ).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Αυλωνίτης, Μπούζας (77’ Σταυροθανασόπουλος), Κουλουχέρης, Αραβίδης, Λάσνικ (46’ Κολοβός), Ζαχαράκης, Πάνος, Παναγιωτούδης, Μητρόπουλος, Γιάννου (63’ Ντούνης).

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

4 σχόλια

  1. Η ΟΜΑΔΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΜΩΣ ΟΛΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ.ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.ΕΝΑΣ ΚΟΛΟΒΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΤΟΥΝΗΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΣ.

    Υ.Γ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ Ο ΕΒΑΝΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ.ΗΜΑΡΤΟΝ.ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΑΛΕΝΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι εννοείς δηλαδη οτι με ντουνη και κολοβο ο Πανιώνιος ειναι καλυτερος αγωνιστικά απο τον γαυρο? δεν ειδες οτι ο γαυρος σταματήσε να παιζει μετα τα γκολ? με την λογική που έχετε μερικοι δεν θα παμε πότε μπροστά ρε παιδια.. αντι να κατανοήσουμε τα σοβαρα πρόβληματα της ομάδας μας εθελοτυφλουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΑΝΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ.ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ.ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΟΥΖΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ,ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΤΟ ΝΑ ΘΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΩ.ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ?ΑΣ ΛΟΓΙΚΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΛΕΩ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή