Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δύσκολη αποστολή στο Καραϊσκάκη

 Τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αντιμετωπίζει σήμερα (05/02) ο Πανιώνιος, για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. ...

 Τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αντιμετωπίζει σήμερα (05/02) ο Πανιώνιος, για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου προέρχεται από συνεχή κακά αποτελέσματα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και όπως είναι λογικό το κλίμα στην ομάδα, μετά και από τις αποδοκιμασίες που υπήρξαν από τον κόσμο, δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

Πάντως, ο προπονητής του Ιστορικού τις δύο τελευταίες μέρες προσπάθησε να "φτιάξει" την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, προκειμένου να εμφανίσουν ξανά το καλό τους πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, επιστρέφοντας η ομάδα στις επιτυχίες.

Ο νεαρός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες των Καμπάνταη, Μητρόπουλου, ενώ αντίθετα εκτός έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Κούρος και Λαμπρόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό:
Καμπάνταης, Αραβίδης, Γιάννου, Σταυροθανασόπουλος, Κολοβός, Ντούνης, Κωστάκης, Λάσνικ, Μπούζας, Παναγιωτούδης, Μητρόπουλος, Κορκόντζελος, Ζαχαράκης, Κωτσαλάς, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Παντίδος, Κούρντι, Πάνος, Ανέστης, Ν. Παπαδόπουλος, Μπεγλεκτσής.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

3 σχόλια

  1. Σάμαρης... μας έβαλε γκόλ και το πανηγύρισε !!!
    Τόσοι μεγαλύτεροι παιχταράδες που πέρασαν από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ μας έβαζαν γκόλ και δεν πανηγύριζαν....
    ΑΡΕ γενίτσαροι....
    ΠΟΤΕ κανενός παίχτη το όνομα στις φανέλες μας.
    Θέλετε να γράφει κάτι, γράψτε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ή "ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα εκανε και το πανηγυρισε!!!!στην εδρα της νεας του ομαδας επαιζε....χωρια που δεν εκανε και σαν τρελος οπως ο βαγγελακης ο ματζιος τοτε με τον οφη στην εδρα της ομαδας που μεγαλωσε.........!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν το πανηγύρισε το παλικάρι αμα ειδες πήγαινε πρως την σεντρα και απλα χαμογελουσε οταν έρχονταν οι συμπαίκτες του να τον συνχαρουν... ελεος ρε παιδια με τον οπαδισμο σας... πανιγυρισμος ξερεις τι ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή