Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να το παλέψει όσο μπορεί...

Να κοντράρει στα ίσια και να διεκδικήσει ότι περισσότερο μπορεί θα προσπαθήσει ο Πανιώνιος στο αποψινό (23/02,19:00) παιχνίδι με τον Παν...

Να κοντράρει στα ίσια και να διεκδικήσει ότι περισσότερο μπορεί θα προσπαθήσει ο Πανιώνιος στο αποψινό (23/02,19:00) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Αρτάκης.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από τις ήττες με Άρη (πρωτάθλημα) και Μπιλμπάο (Eurocup) και θέλουν να πραγματοποιήσουν μία μεγάλη εμφάνιση κόντρα στον ισχυρό αντίπαλο που έχουν να αντιμετωπίσουν και να "κυνηγήσουν" το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μιλώντας για το ματς με τον Παναθηναϊκό, τόνισε:   
«Αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό σε έναν αγώνα που θέλουμε να δείξουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο. Για να το επιτύχουμε χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40’ του ματς, ώστε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Παίζοντας με έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο, πρέπει να δώσουμε σημασία σε όλες τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού».

Από την πλευρά των παικτών ο Αλέξης Κυρίτσης δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Προερχόμαστε από δύο σερί ήττες στο ελληνικό πρωτάθλημα με όχι καλές εμφανίσεις και θέλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και με την βοήθεια του κόσμου μας, που έχει δείξει σε όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν ότι μπορεί να μας δώσει ώθηση σε αθλητική ατμόσφαιρα, να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί», υπογράμμισε ο Κυρίτσης.

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο κλειστό της Αρτάκης και ξεκινάει στις 19:00.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια