Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συζήτησαν στον Πανιώνιο!

Ιδιαίτερα βαρύ ήταν το κλίμα στην προπόνηση του Πανιωνίου την Δευτέρα (03/02), μετά την εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη των εννιά ποδοσ...

Ιδιαίτερα βαρύ ήταν το κλίμα στην προπόνηση του Πανιωνίου την Δευτέρα (03/02), μετά την εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη των εννιά ποδοσφαιριστών!

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος συζήτησε με τους ποδοσφαιριστές του για αρκετά λεπτά στα αποδυτήρια, τονίζοντας τους μεταξύ άλλων πως όλοι πρέπει να βάλουν πάνω από τους εαυτούς τους την ομάδα.

«Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη περίοδο, περνάμε δύσκολα, το γνωρίζουμε όλοι αυτό. Όπως και να 'χει, όμως, οφείλουμε να βάλουμε την ομάδα πάνω από τους εαυτούς μας. Κανένας μας δεν είναι πάνω από τον Πανιώνιο. Είμαστε μόνοι μας και οφείλουμε για την ιστορία του συλλόγου να παλέψουμε μέχρι τέλος. Έχουμε ξαναβρεθεί σ' αυτή τη θέση, τα καταφέραμε και πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε και τώρα. Από εδώ και στο εξής, σε κάθε ματς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε καθαρό μυαλό» ήταν κάποια από τα λόγια του Παναγόπουλου.

Μετά το τέλος της προπόνησης ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο που  καταλύει η ομάδα πριν από κάθε εντός έδρας ματς, προκειμένου να συζητήσουν πιο ήρεμα για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες μέρες.

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μητρόπουλος επιστρέφει από την τιμωρία του, καθώς εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον Εργοτέλη, ενώ πλέον μπορεί να υπολογίζεται και ο Γιαννακόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

3 σχόλια

  1. http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=27062&subid=2&pubid=129631385

    τωρα καταλαβετε ποιος πουλαει και γιατι τους παικτες στην αεκ και γιατι οι πανθηρες δεν λενε τιποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.sport-fm.gr/article/sta-duo-o-paniwnios/748451



    Ο Γκλεζάκος με ποια ιδιότητα μίλησε στους παίκτες?
    Ο ίδιος ήταν που έλεγε τον Δεκέμβρη ότι λεφτά δεν υπάρχουν και όποιος θέλει να κάνει προσφυγή και να πάρει την ελευθέρας του.
    Οι τελευταίοι που έχουν μερίδιο ευθύνης είναι οι παίκτες, ειδικά στην περίπτωση την δική μας και με τον τρόπο που δουλεύουν.
    Δεν μπορείς να φουντάρεις το καράβι στα βράχια και να ρίχνεις το φταίξιμο στους ναύτες. Το καράβι το κυβερνά ο καπετάνιος.


    Ο Αραβίδης είναι αρχηγός που έχει τιμήσει τον σύλλογο και συμφώνησε να μείνει το καλοκαίρι, παρότι είχε πρόταση από τον βάζελο, για να βοηθήσει. Και για τους υπόλοιπους ισχύει το ίδιο.


    Αυτοί είναι οι παίκτες που έχουμε για την ώρα και με αυτούς θα πρέπει να βγάλουμε την χρονιά μιας που δεν μπορούμε να φέρουμε ούτε από τις μικρές ομάδες παίκτες στην πρώτη.


    Γενικότερα η "διοίκηση" πρέπει να κοιτάξει να κάνει πρώτα εκείνη την δουλεία της και όχι να βγάζει απολογιστικές ανακοινώσεις για να καλύψει τον κ..ο της και να την λέει στους παίκτες.


    Και εμείς από την πλευρά μας δεν γίνετε να είμαστε 548 άτομα στο γήπεδο. Που είναι όλοι όσοι ασκούμε κριτική?
    από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες, κάθε κυριακή το γήπεδο πρέπει να έχει κόσμο ώστε να σπρώχνουμε τους παίκτες προς την νίκη με κάθε τρόπο και όχι να τους βρίζουμε πετώντας τους μπουκάλια.
    Τι μας χωρίζει δηλαδή μετά από τους γαύρους, τους βάζελους και τους αεκτζήδες?
    Αν αυτό είναι που αντιπροσωπεύει για εσάς ο Πανιώνιος τότε κάποιο λάθος δρόμο έχετε πάρει και μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε τα πιστεύω σας και το δρομολόγιο που κάνετε κάθε Κυριακή για να πάτε στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gelaei o kosmos me ayta pou grafei o roufianodimosiografos.oute kan

    ΑπάντησηΔιαγραφή