Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ικανοποιημένοι από την προσπάθεια»

 Ικανοποιημένος από την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πα...

 Ικανοποιημένος από την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό.

«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι», σχολίασε αρχικά ο κόουτς των «κυανέρυθρων» και επισήμανε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κοντά στο σκορ και το ματς ήταν αμφίρροπο. Ο Παναθηναϊκός είχε ένα ελαφρύ προβάδισμα, αλλά ήμασταν κοντά. Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός πήρε δύο φορές διψήφιες διαφορές, αλλά και τις δύο καταφέραμε και πλησιάσαμε και παραμείναμε στην διεκδίκηση της νίκης. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σήμερα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, φτάσαμε έως το τέλος και είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που κάναμε. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη του».

«Έγινε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, φίσικαλ και από τις δύο ομάδες», σχολίασε ο Μαρκ Κάρτερ, ο Αμερικανός περιφερειακός του «Ιστορικού» και τόνισε: «Χάσαμε πολλά ριμπάουντ και δώσμε δεύτερες ευκαιρίες στον αντίπαλο να σκοράρει. Παλέψαμε για να ανατρέψουμε το σκορ, αλλά στην προσπάθεια μας ξοδέψαμε πολύ ενέργεια. Είναι πολύ δύσκολο απέναντι σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός να ολοκληρώσεις μια ανατροπή».

Δεν υπάρχουν σχόλια