Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γιάννης Θωμάκος:«Το κλίμα στον Πανιώνιο είναι οικογενειακό»

Ο αρχηγός της ομάδας πόλο του Ιστορικού, Γιάννης Θωμάκος, μίλησε για τον κρίσιμο αγώνα ενάντια στο Π.Φάληρο, το κλίμα που επικρατεί στην...

Ο αρχηγός της ομάδας πόλο του Ιστορικού, Γιάννης Θωμάκος, μίλησε για τον κρίσιμο αγώνα ενάντια στο Π.Φάληρο, το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, για την στήριξη από τον κόσμο των Κυανέρυθρων αλλά και για τα οικονομικά προβλήματα που επικρατούσαν.

Αναλυτικά η συνέντευξη του αρχηγού του Πανιωνίου στην εφημερίδα «ΦΩΣ»:

Για το παιχνίδι με την ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου, τόνισε: «Το παιχνίδι με το Παλαιό Φάληρο είναι άλλος ένας τελικός για εμάς. Για την ομάδα μας έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, ούτως ώστε να πάρουμε αυτό το ματς. Είναι ένα ντέρμπι, καθώς το Φάληρο είναι μια σκληρή ομάδα, με καλή άμυνα, που όμως τις τελευταίες αγωνιστικές δεν είναι σε καλή κατάσταση. Εμείς, από την άλλη, είμαστε ανεβασμένοι, ειδικά μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα».

Ο Γιάννης Θωμάκος αναφέρθηκε εκτενέστερα στο προηγούμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα, αποθεώνοντας τον κόσμο για την στήριξή του: «Η στήριξη του κόσμου ήταν σημαντική, καθώς και οι νεαροί παίκτες, όπως ο Καρακάσης και ο Βέκος, σκόραραν κρίσιμα γκολ. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί είμαστε μια νεανική ομάδα χωρίς πολλούς έμπειρους παίκτες. Βέβαια, οι νεαροί παίκτες χρειάζονται πολλή δουλειά και πολύ ζήλο για να το πετύχουν».

Ο αρχηγός των Νεοσμυρνιωτών δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο κλίμα που επικρατεί: «Το κλίμα στον Πανιώνιο είναι οικογενειακό. Δίνουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό στις προπονήσεις, κι αυτό αργά ή γρήγορα θα φανεί. Τέλος, να πούμε ότι τα προβλήματα με τις πληρωμές έχουν λυθεί και πλέον κοιτάμε να πετύχουμε τον στόχο μας, ο οποίος δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία»

Δεν υπάρχουν σχόλια