Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να «κλείσει» με νίκη

Την τελευταία του αναμέτρηση για το "Eurocup δίνει απόψε (19/2, 7 μ.μ.) ο Πανιώνιος κόντρα στην Μπιλμπάο στο Ελληνικό για την 6η αγ...

Την τελευταία του αναμέτρηση για το "Eurocup δίνει απόψε (19/2, 7 μ.μ.) ο Πανιώνιος κόντρα στην Μπιλμπάο στο Ελληνικό για την 6η αγωνιστική του «Last 32» του θεσμού

Οι κυανέρυθροι, οι οποίοι έχουν αποκλειστεί από την συνέχεια της διοργάνωσης, θέλουν να αποχαιρετήσουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει για το εν λόγω ματς στις υπηρεσίες του Γάιου Σκορδίλη, καθώς ο σέντερ της ομάδας υποστεί τράβηγμα στον τένοντα του γαστροκνημίου μυός, όπως διαπιστώθηκε μετά από μαγνητική τομογραφία.

«Είναι ο τελευταίος αγώνας μας για το Eurocup και θέλουμε να ολοκληρώσουμε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μας για την φετινή σεζόν με θετική εμφάνιση, μέσα από την οποία θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Η Μπιλμπάο ως κλασική ισπανική ομάδα τρέχει πολύ το γήπεδο. Εμείς πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να είμαστε οργανωμένοι σε άμυνα και επίθεση για να μην τους δώσουμε περιθώρια να αναπτυχθούν, και να παλέψουμε για κάθε κατοχή, ώστε στο τέλος να είμαστε εμείς νικητές», ήταν τα λόγια του προπονητή του Πανιωνίου.

«Είναι το τελευταίο ματς στο Eurocup και έχουμε ανάγκη την νίκη», τόνισε ο Κέβιν Λάνγκφορντ, ο 29χρόνος σέντερ του «Ιστορικού» και εξήγησε πως: «Θέλουμε να κάνουμε, τουλάχιστον, μια νίκη στο «Last 32» και είναι σημαντικό να νικήσουμε, επίσης, γιατί προερχόμαστε από τρεις σερί ήττες. Θα είναι μια καλή νίκη πριν αφοσιωθούμε στο τελευταίο μέρος του ελληνικού πρωταθλήματος». «Εκείνα, που πρέπει να κάνουμε για να φτάσουμε στον στόχο μας είναι να παίξουμε ομαδικά όπως κάνουμε συνήθως σε άμυνα και επίθεση, να είμαστε όλοι οι παίκτες έτοιμοι και σε καλό επίπεδο ενέργειας και να αγωνιστούμε με αυτοπεποίθηση», σημείωσε ο Λάνγκφορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια