Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ντούνης: «Θέλουμε και μπορούμε να πάρουμε τη νίκη»

Για το ερχόμενο σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη, για την ήττα του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, αλλά και για το περιστατικό που συν...

Για το ερχόμενο σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη, για την ήττα του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, αλλά και για το περιστατικό που συνέβη στην προπόνηση της Πέμπτης μίλησε ο Μάρκος Ντούνης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova

Για την ήττα στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ και την απόδοση της ομάδας του: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το "0", το καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως δεν τα καταφέραμε τόσο καλά. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο από τα δύο παιχνίδια και πιστεύω πως στη ρεβάνς θα είμαστε καλύτεροι στην έδρα μας".

Για το περιστατικό που είχε ο ίδιος και ο Κούρος με τον Παναγόπουλο στην προπόνηση της Πέμπτης: "Πάντα υπάρχει ένταση στις προπονήσεις, ειδικά όταν προερχόμαστε από ήττες και βαριές ήττες. Τελείωσε ότι έγινε. Είμαστε μια οικογένεια, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Ότι έγινε το αφήνουμε στην άκρη και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη".

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Εργοτέλη: "Είναι ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Θα θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη, την οποία και μπορούμε να πάρουμε γιατί παίζουμε μέσα στην έδρα μας. Θα έχουμε και τη βοήθεια του κόσμου μας πιστεύω. Με νίκη μπορούμε να απομακρυνθούμε πάρα πολύ από τη ζώνη του υποβιβασμού".

Για το αν είναι ανασταλτικός παράγοντας το γεγονός ότι ο Εργοτέλης έχει μείνει χωρίς νίκη 10 αγώνες: "Πίεση υπάρχει και στις δύο πλευρές. Εμείς προερχόμαστε από δύο σερί ήττες, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, θα θέλαμε σίγουρα τη νίκη. Ο Εργοτέλης προέρχεται από 10 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη και γι' αυτούς το συγκεκριμένο παιχνίδι θεωρώ πως είναι πολύ κομβικό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη".

Για το τι χρειάζεται ο Πανιώνιος για να πάρει τη νίκη: "Εμείς πρέπει να έχουμε υπομονή και συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Αυτά τα δύο μπορούν να μας φέρουν τη νίκη".

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Πανιώνιος: "Είναι μια ομάδα συνόλου ο Εργοτέλης, δεν έχει μονάδες. Το σύνολο ήταν αυτό που πρωταγωνίστησε στις πρώτες αγωνιστικές".

Δεν υπάρχουν σχόλια