Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καλύτερος, άλλα ακίνδυνος!

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Ιστορικός με τον ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη, σε ένα παιχνίδι που ναι μεν οι κυανέρυθροι είχαν την υπεροχή, ωστό...

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Ιστορικός με τον ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη, σε ένα παιχνίδι που ναι μεν οι κυανέρυθροι είχαν την υπεροχή, ωστόσο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα τον αντίπαλο τους.


Η ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχε την κατοχή της μπάλας, προσπαθούσε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιδιαίτερους κινδύνους στον Φερνάντες.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο από τον αντίπαλο του και στο 4ο λεπτό πραγματοποίησε την πρώτη του καλή επιθετική ενέργεια. Οι κυανέρυθροι άλλαξαν ταχύτατα την μπάλα, με το τελικό σουτ του Ντούνη όμως να κοντράρει στα σώματα.

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου όσο περνούσαν τα λεπτά πατούσε ακόμα καλύτερα στο γήπεδο και στο 25’ έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Κούρος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, με τον Ζαχαράκη να κάνει το μονοκόματο σουτ και να στέλνει την μπάλα άουτ.

Στη συνέχεια, αν και ο Ιστορικός έλεγχε απόλυτα το ματς, δεν υπήρχε ιδιαίτερος ρυθμός, με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες να κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα έως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα της «επανάληψης» δεν άλλαξε ιδιαίτερα το σκηνικό του αγώνα, με τον Πανιώνιο να έχει την κατοχή, χωρίς ωστόσο να μπορεί να βρει διαδρόμους προς την εστία του Φερνάντες.

Ο Ιστορικός χρειάστηκε να φτάσει στο 72’ για να πραγματοποιήσει μία… υποψία φάσης. Ο Παναγιωτούδης έκανε μία «γλυκιά» σέντρα όμως ο Αραβίδης δεν πρόλαβε να βρει την μπάλα από κοντά.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ΟΦΗ απείλησε για πρώτη φορά –ουσιαστικά- τον Πανιώνιο, με τον Περογαμβράκη να κάνει την κοντινή κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Οι παίκτες του Παναγόπουλου συνέχισαν να έχουν την μπάλα στα πόδια τους στην περισσότερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά επιθετικά η ομάδα δεν μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους προς τον αντίπαλο.

Με αυτή την εικόνα να υπάρχει έως το 90’ δεν υπήρξε κάποια αλλαγή και έτσι μοιραία το 0-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

*Στο τέλος του αγώνα ακούστηκαν συνθήματα από την εξέδρα των οργανωμένων κατά της ΠΑΕ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Ζαχαράκης (70’ Παναγιωτούδης), Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Μητρόπουλος, Κούρντι, Κολοβός, Ντούνης (87’ Μπούζας), Αραβίδης, Καμπάνταης.

ΟΦΗ: Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Παπάζογλου (83’ Λαμπρόπουλος), Κάλαϊτζιτς (7’ Βερόν), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Χόγιος (77’ Μπανούσης).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ
    ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΡΘΕΙ.Ο ΟΦΗ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ
    ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή