Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δυσκόλεψαν τα πράγματα...

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Πανιώνιος από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Σκόρερ και των ...

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Πανιώνιος από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Σκόρερ και των δύο τερμάτων για τους γηπεδούχους ο Κάλαϊτζιτς.

Ο Ιστορικός έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι σημάδια κούρασης, καθώς αν και στο πρώτο 45λεπτο οι παίκτες του Παναγόπουλου διατήρησαν άνετα το «μηδέν» στην άμυνα, στην «επανάληψη» σε διάστημα τεσσάρων λεπτών δέχτηκε δύο τέρματα.

Στο 61’ ο Κάλαϊτζιτς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και στο 65’ ο ίδιο παίχτης έγραψε το τελικό 2-0 με πέναλτι.

Σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι ο Πανιώνιος ήταν επιθετικά ακίνδυνος-σχεδόν- σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Κάλαϊτζιτς ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης στο 61’ και στο 65’ με πέναλτι.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ιστορικός καλείται να κάνει την υπέρβαση στον επαναληπτικό της Νέας Σμύρνης ώστε να πάρει την πρόκριση στον ημιτελικό του θεσμού.

ΟΦΗ (Σα Πιντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Κάλαϊτζιτς, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος (35’ Κουτσιανικούλης), Ζε Εντουάρντο, Μπούρμπος (46’ Στάθης), Μακρής, Μιλιάζες, Περογαμβράκης (76’ Σίσιτς).

Πανιώνιος (Παναγόπουλος): Παπαδόπουλος, Παναγιωτούδης (59’ Παντίδος), Κολοβός, Κουλουχέρης, Γιάννου (84’ Σταυροθανασόπουλος), Λαμπρόπουλος, Αραβίδης, Κούρντι, Ζαχαράκης, Μητρόπουλος, Λάσνικ (56’ Ντούνης).

Συντάκτης: Ανδρέας Καραγιάννης

5 σχόλια

  1. Ένα άψυχο και αδιάφορο σκορποχώρι, έχετε καταντήσει τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ....Από διοίκηση μέχρι ποδοσφαιριστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ.ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΗΔΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρεπη αμεσα να ξεχαστη το παιχνιδι με Οφη την κυριακη παιζουμε για μενα τον τελικο με Εργοτελη αυτο το παιχνιδι ειναι μια κατηγορια πρεπη παση θυσια με την βοηθεια των φιλαθλων και με οτι καλυτερο απο εμψυχο υλικο απεμηνε στην ομαδα να παρουμε τους 3 βαθμους ,για Αυλωνιτη δεν εχουμε καμια ενημερωση αν εγινε η μεταγραφη και ο γαυρος τον εστηλε δανεικο σε καποια ομαδα που παλευη και εκεινη για την παραμονη ειναι τεραστιο λαθος της διοικησης αν δεν μπορεσε να τον κρατηση εως το καλοκαιρι δανεικο (αν αληθευη οτι με Πανθρακικο ηταν το τελευταιο ματς) .Φιλοι του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ που μπορειτε οικονομικα να αναλαβετε τις τυχες του συλλογου πρεπη να το κανετε τωρα γιατι η αγαπημενη μας ομαδα δεν εχει περιθωρια αλλο να ταλαιπωρητε απο την αδυναμη οικονομικα διοικηση η οποια αφηνει ολους τους καλους παικτες ελευθερους αποτι διαβαζω για να μην κανουν προσφυγη τωρα και δεν θα εχουμε τιποτα το καλοκαιρι εμπρος λοιπον σωστε την ομαδα γιατι αυτη την φορα αν πεσουμε κατηγορια φετος η του χρονου δεν θα υπαρχει Δημος Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ για να μας ανεβαση οπως παλαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ κακός ο Πανιώνιος με τον Οφη! Με τέτοιες εμφανίσεις δεν
    πας πουθενά. Οι ποδοσφαιριστές του δεν μπορούσαν ν' ανταλλάξουν παραπάνω απο
    δυο μπαλιές! Η πρόκριση κατά πάσα πιθανότητα δυστυχώς χάθηκε. Τουλάχιστον να μη
    χαθεί και η κατηγορία! Διότι τότε η καταστροφή θα είναι ολοκληρωτική! Να
    ευχηθούμε στον επόμενο αγώνα ο Ιστορικός να επιστρέψει στις νίκες! Πάντως το
    παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα είναι πολύ δύσκολο, όπως άλλωστε και η συνέχεια
    αφού όλες σχεδόν οι ομάδες, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο ενισχύθηκαν.
    Μόνο ο Πανιώνιος αποδυναμώθηκε χωρίς μάλιστα να μπορεί και να κάνει αλλιώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλοι μου η δεν θελετε να καταλαβετε η κανετε τους χαζους.το τεραστιο προβλημα του πανιωνιου είναι το οικονομικο.δηλ.κυριως η εφορια.γιαυτο δεν εχουμε φορ/κη ενημ/τα.αν ειχαμε ο αυλωνιτης θα ηταν εδω εστω ως δανεικος.τωρα δεν μπορει ουτε νσ μεινει ουτε να πάρεις παιχτη ελευθερο.η ομαδα μας κυριοι και να σωθει πρεπει να πληρωσει την εφορια που ειναι απληρωτη εν τεραστιο ποσο απο κίνηση. Αν δεν πληρωθει η εφορια δεν υπαρχει μέλλον φιλοι μου τελος.οτι αλλο λεγετε και γραφεται είναι για να ξεθυμενουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή